OD IDEJE DO REALIZACIJE

Što pokloniti voljenoj osobi na Dan zaljubljenih?

10.02.2016 u 15:28

  • +32

Ideje za poklone za Valentinovo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Dan zaljubljenih samo što nije stigao, a samim time parovi se pitaju što pokloniti voljenoj osobi. Pronalaženje idealnog poklona može se učiniti pravim izazovom, no ako ste dobro upoznati s osobnošću partnera, misija pronalaska lijepog poklona pokazat će se znatno laganijom

Prije kretanja u potragu za idealnim poklonom, razmislite o novčanom iznosu koji ste spremni potrošiti. S malo novca, originalnosti i mašte moći ćete svojoj voljenoj osobi priuštiti lijep poklon vrijedan sjećanja.

Nepopravljive romantičarke, sigurno nećete razočarati odlučite li se za kupnju buketa ruža. Danas ovo cvijeće kao vječni simbol ljubavi stiže u trendi kutijama s poklopcem i satenskom mašnom ili tuljcima koji jednako odišu luksuzom i ljubavlju.

Za zahtjevnije partnerice koje vole dobru šminku, parfeme i modne dodatke nećete pogriješiti ako odaberete nešto od navedenog. Ako niste sigurni pri odabiru odgovarajućeg parfema ili nijanse ruža za usne, zavirite u kozmetičku torbicu svoje partnerice kako biste odabrali one beauty proizvode koje voli. Osim toga, stručne prodavačice u parfumerijama zasigurno će vam dodatno pomoći u finalnom odabiru.

Ako svoju partnericu želite iznenaditi nakitom ili satom, imajte u vidu njezine navike nošenja modnih dodataka. Ako ne preferira nošenje nakita, s ovakvim tipom poklona vjerojatno ćete pogriješiti iako ste imali dobre namjere.

U izboru poklona za muškarca uvijek igrajte na kartu praktičnosti. Ako partner obožava određeni parfem kojem se uskoro bliži kraj, zašto ga ne biste iznenadili novom bočicom. Praktični pokloni za muškarce, ma koliko god se činili dosadni i banalni, partnera će razveseliti.

Iako bi Valentinovo, prema mnogim mišljenjima, trebalo trajati svih 365 dana u godini, ovaj Dan zaljubljenih koji nas dočekuje jednom godišnje najbolja je prilika za iskazivanje ljubavi poklanjanjem malih znakova pažnje voljenoj osobi.