NJEGOVE TAJNE ŽUDNJE

Što on želi u seksu, a boji se pitati?

05.05.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Kad je riječ o seksu, muškarci u glavi imaju puno fantazija. Ipak, većina njih šuti o njima jer se boje da će ih njihove partnerice pogrešno shvatiti

Muškarci i žene različito doživljavaju seks. Žene su uglavnom odgajane tako da znaju što je pristojno, a što nije. To se odnosi i na seks. Plesanje oko šipke nije pristojno. Seks se ne smije snimati, to rade samo porno glumice. Pred partnerom se ne masturbira i muškarac je taj koji treba preuzeti inicijativu. Uglavnom su takva vjerovanja ugrađena u žene. Ipak, baš o tim stvarima muškarci tajno sanjare.

On mašta i o dobrom pogledu na dio ispod gaćica
Kad bi ona barem preuzela inicijativu…
Činjenica je da o tomu sanjare mnogi muškarci. Svi oni žele da se njihova partnerica tu i tamo pretvori u dominantnu ženu koja zna pokazati što voli i želi. Maštaju o tomu da ih iznenadi seksualnom ponudom i da ona baš u svemu vodi glavnu riječ. Muškarce to uzbuđuje jer se tada osjećaju poželjno, a i imaju dojam da su sa ženom koja ima samopouzdanja i vlastiti stav. Rijetko koji muškarac će to naglas reći ženi, ali ipak o tomu sanjaju.

Želim gledati kako se samozadovoljavaš
Možete se kladiti u bilo što da se ova želja krije u glavi gotovo svakog muškarca. Svi se oni još od dječačkih dana pitaju kako to žene masturbiraju. To je pomisao koja ih iznimno uzbuđuje i, kad pronađu partnericu, onda žele da im ona to pokaže. U većini muškaraca krije se voajer koji silno želi konačno vidjeti neke stvari. Budući da znaju da većina žena ima određenih blokada u pogledu seksa, mali broj muškaraca tu će želju izreći na glas. Ipak, ovo je jedna od najčešćih muških fantazija koju su potvrdila i brojna istraživanja.

Draga, 'ajmo se snimati!

To što vam to nikada nije predložio, ne znači da o tomu ne razmišlja. Baš naprotiv! Mnogi muškarci maštaju o tomu da snime seks sa svojom partnericom. To im se čini pomalo zabranjeno, pa samim time i uzbudljivo. Muškarci su vizualna bića i naravno da žele vidjeti kako to vi zajedno radite. Dijelom je to sebična potreba jer žele zapravo vidjeti kakvi su oni u krevetu i znaju li vas zadovoljiti. Sve u svemu, oni smatraju da bi seks snimka otkrila puno toga zanimljivoga o vašem seksualnom životu. Naravno, problem bi nastao kada ne bi bili zadovoljni svojom izvedbom. U tom slučaju, uvijek postoji popravni.

Budi moja privatna striptizeta

Muškarci vole senzualne žene koje znaju ritmično izvijati svoje seksi tijelo. Naravno, vas ne doživljavaju kao striptizetu, ali tu i tamo im padne na pamet da biste mogli nešto otplesati za njih među vaša četiri zida. To treba biti priredba samo za njihove oči. Kada bi, primjerice, znali da tako plešete u nekom klubu, ne bi im bilo drago, ali u vašoj spavaćoj sobi to je dopušteno. Nekoliko je istraživanja pokazalo da je ovo jedna od omiljenijih muških fantazija.

Mogu li biti tvoj ginekolog?
Ovo neki muškarci neće ni sami sebi priznati, a pogotovo neće vama. Ipak, mnogi od njih voljeli bi proučiti to tajno mjesto, i to, naravno, pod što jačim svijetlom. To je predmet njihove žudnje koji vole osjetiti, ljubiti i dirati. Red je onda i da ga malo bolje prouče. Zaista rijetki muškarci će to priznati svojoj partnerici, ali mnogi od njih voljeli bi barem na pet minuta biti ginekolozi kako bi konačno u miru pogledali ono o čemu maštaju od prvih pubertetskih dana.