PUNI SAMOPOUZDANJA

Što muškarci stvarno misle o svom izgledu?

02.05.2013 u 08:59

Bionic
Reading

Iako ne misle da izgledaju dobro poput Johnnyja Deppa ili Davida Beckhama, prosječni muškarci ipak smatraju da su ljepši od Simona Cowella, Russella Branda i barem pet muškaraca iz svoje okoline

Dok se muškarci ne osjećaju dovoljno atraktivno da bi parirali Davidu Beckhamu, jedna od pet žena smatra da je njihov partner zgodniji od slavnog nogometaša, dok 30 posto dama misli da njihov dragi izgleda bolje i od Gerarda Butlera

Daily Mail piše kako prema novoj studiji muškarci svoj odraz u ogledalu provjeravaju barem pet puta na dan, a jedan od četiri ispitanika priznaje da se za taj trenutak kod kuće mora izboriti s partnericom koja se također ogledava prije izlaska iz kuće.

Zanimljivo je kako 54 posto muškaraca iz studije misli da se sviđaju barem jednoj djevojci ili supruzi svog prijatelja. Također, četvrtina muškaraca misli da izgleda bolje od svojih nježnijih polovica.

Studiju je radila britanska tvrtka koja izrađuje Celebalike aplikaciju za iPhone, a glasnogovornik kaže kako je lijepo da su muškarci puni samopouzdanja jer tako pokazuju rezultati studije.

sve osim nogometa

Učitavanje...