VATRENA BOJA

Što Mila Horvat poručuje crvenom haljinom u Brazilu?

12.06.2014 u 22:03

Mila Horvat

Izvor: Screenshot / Autor: HRT

Bionic
Reading

Nogometna groznica trese navijače diljem svijeta, a sportska novinarka Mila Horvat izvještava iz samog središta zbivanja – Sao Paola - u kojem se održava utakmica Hrvatske i Brazila, a kojom se ujedno otvara željno iščekivano Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu

Odjevena u haljinu vatrene crvene boje, Mila Horvat se javila uživo iz Sao Paola povodom otvorenja Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu te uoči utakmice između Brazila i Hrvatske koju će, prema procjenama, diljem svijeta gledati oko dvije milijarde ljudi.

Mila je nastavila tradiciju te se pojavila u crvenoj haljini koja redovito donosi sreću našim 'kockastima'. Poznato je da atraktivna Mila na važnim utakmicama Dinama najčešće nosi plavu haljinu, a za važnije utakmice reprezentacije Hrvatske bira crvenu boju.

U društvu Marija Mandžukića, koji u prvoj utakmici SP-a u Brazilu nije zaigrao zbog crvenog kartona, Mila je u zavodljivoj crvenoj haljini ostavljala bez daha.

Svi će se složiti da Mila Horvat izgleda odlično, a radi punom parom. Naime na posao se vratila nakon dva i pol mjeseca. Voditeljica i novinarka prošle godine u veljači operirala je tumor na jednjaku, a ranije ove godine imala je još jednu operaciju. Sudeći prema odličnom izgledu, oporavak je uspješan te se svi navijači nadaju da će Mila u crvenoj haljini i ovoga puta donijeti sreću 'kockastima'.