PRISTUPAČNA 'DVOJNICA'

Što kažete na torbicu iz Manga koja izgleda baš poput 'birkinice'?

30.09.2021 u 14:57

Bionic
Reading

Hermesovi kultne torbe Kelly i Birkin vjerojatno su najpoznatiji modeli u modnom svijetu i predmet su žudnje mnogih zaljubljenica u modu

Popularne torbe prepoznatljivog dizajna objekt su obožavanja brojnih fashionistica, no njihova je cijena doista paprena i nisu dostupne svima.

Nažalost za mnoge će posjedovanje takve torbice u garderobi i dalje predstavljati nedostižn san. Ali ako želite torbu sličnog izgleda, a po puno manjoj cijeni, možda će vam se svidjeti simpatična torbica iz popularnog španjolskog brenda koji je ove sezone lansirao vrlo sličnu torbu.

Hermesov kultni model bez sumnje je poslužio kao inspiracija za Mangove dizajnere koji su ove jeseni osmislili puno pristupačniju 'dvojnicu' za koju ni ne sumnjamo da će sve osvojiti svojim izgledom, ali i cijenom koja ne prelazi 50 eura.

Kao i original, i torba Daphne ima i dugi remen i dvije ručke pa je možete ležerno prenijeti preko ramena ili je elegantno nositi na dvije ručke. Zahvaljujući patentnom zatvaraču zlatne boje, sadržaj torbe također je zaštićen od znatiželjnih pogleda i ništa ne može ispasti ako ste u žurbi. Baš kao i birkinica i Mangova 'dvojnica' ima zlatnu kopču u gornjem dijelu prednje strane koja drži uski kožni remen.

Nova hit torbica koja je već sad veliki hit dolazi u klasičnoj crnoj i u elegantnoj smeđoj boji, a posebno je efektna u kroko varijanti.

ULTIMATIVNI STREET STYLE

[FOTO] Kakve torbe i cipele se nose ove jeseni? Trendeseterice s ulica Milana donose nam svježu dozu inspiracije

Pogledaj galeriju

Treba naglasiti i kako je torba izrađena od 100 posto umjetne kože, pa je idealna alternativa za sve koji ne žele nositi predmete izrađene od materijala životinjskog podrijetla.

Osim toga, ovaj model ima i veliki plus: doista se sjajno slaže sa svime što imate u ormaru, pa može izgledati i poslovno, ali i casual.