SVE U JEDNOM

Što kažete na kuću koja je i tradicionalna i moderna?

19.05.2013 u 08:32

  • +8

Neobična staklena kuća

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Iako ima onih koji dovode u pitanje tradicionalno-modernu kombinaciju kuće, dizajneri kažu da to itekako dobro funkcionira

Ovoj kući koja službeno nosi naziv 'Kuća od stakla', bolje bi pristajao naziv tradicionalno-moderna kuća, s obzirom na to da je jedna od rijetkih u kojoj je to dvoje uspješno spojeno. Kuća je smještena u engleskom Winchesteru, a čak i da ne znate gdje joj je lokacija, vjerojatno biste vrlo lako mogli odgonetnuti da je u Engleskoj.

Naime, na prvi pogled vidljivo je tradicionalno englesko pročelje kuće. Vlasnici su ipak htjeli i dodir suvremenog doba pa su se odlučili da dio kuće bude cijeli od stakla. Iako ima onih koji dovode u pitanje takvu tradicionalno-modernu kombinaciju, dizajneri kažu da to itekako dobro funkcionira.

Unutrašnjost kuće nipošto nije tradicionalna. Naprotiv, njome dominira moderan namještaj, ravne plohe, svijetle boje te detalji karakteristični za suvremeno doba. Kako se vama čini ova kombinacija tradicionalnog i modernog? Provjerite u našoj fotogaleriji!