DRAMATIČNA NOĆ

Što je toliko isprepadalo Jessicu Albu?

14.02.2013 u 09:27

Bionic
Reading

Jessica Alba otkrila je kako je prošli tjedan prevezena u bolnicu jer je strahovala da će doživjeti moždani udar

31-godišnja zvijezda filma 'Fantastična četvorka' ispričala je kako se uspaničila kad je izgubila osjećaj u ruci, što su pratile glavobolja i srčana aritmija. Majka dvoje djece ispričala je u talk showu Jimmyja Kimmela kako je bila kod kuće sa suprugom Cashom Warrenom kada se drama odvijala.

'Mislila sam da ću doživjeti moždani udar. Bilo je oko 2.30 ujutro, kad sam se probudila bez osjećaja u ruci. Cijela mi je ruka utrnula. Bila je mrtva, nisam ju mogla pomaknuti. Istodobno sam osjećala hladne trnce od stražnjeg dijela vrata prema naprijed i nisam mogla micati licem.
Provjerila je simptome na internetu i otkrila da mogu nagovijestiti moždani udar.'

Jessica je tada usred noći nazvala pedijatra svoje djece. 'Poslala sam SMS pedijatru svoje djece, jer je on jedina osoba koja će mi odgovoriti u 2.30 ujutro.'

Liječnik joj je odgovorio: 'Ti si malo premlada za to.' U bolnici je pregledana, no testovi su pokazali da samo pati od sindroma karpalnog tunela, česte pojave koja izaziva bol, ukočenost, trnce u rukama i prstima.

U emisiji je prikazan i isječak skrivene kamere snimljene specijalno za talk show u kojem je Jesicca stajala na štandu za ljubljenje slavnih na Hollywood Boulevardu u Los Angelesu i prolaznici su je mogli – zagrliti i poljubiti.