NEVJEROJATNO

Što je to slavna glumica učinila svojim stopalima

16.05.2013 u 13:23

Modni gaf Julianne Moore

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Na premijeri filma 'Veliki Gatsby' glumica Julianne Moore silno se trudila zablistati, no usprkos glamuroznoj haljini, svi pogledi su bili usmjereni prema njezinim nožnim prstima koji su bolno izvirivali iz sandala s remenčićima

Premijera filma 'Veliki Gatsby' mnogim holivudskim celebrityjima bila je prilika da se pojave u svom najboljem svjetlu. Tako se i glumica Julianne Moore posebno potrudila oko svoj stylinga. Na kišom natopljenom crvenom tepihu pojavila se u svjetloljubičastoj haljini s crnim gornjim dijelom koja je nosila dizajnerski potpis Diora.


Uz glamuroznu haljinu balon oblika glumica je kombinirala sjajnu ogrlicu te srebrene sandale s remenčićima i vrtoglavo visokim potpeticama. Međutim, upravo su te sandale upropastile cijeli Juliannin styling.

Naime, glumica je odabrala cipele koje joj nikako nisu pristajale - remenčići cipela zarezivali su joj se u nogu, savijali prste, oba mala prsta stršila su izvan iz cipela, a cjelokupan dojam je bio poprilično bolan i daleko od profinjenog.