REZOVI, BOTOKS, PUNILA?

Što je sve s licem radila Demi Moore

20.04.2010 u 16:10

Bionic
Reading

Demi Moore izgleda prilično spektakularno za svojih 47 godina, a šuškanja da je ovjenčana noževima i iglama bila je top tema medijskih nagađanja posljednjih godina. Kakvim se to zahvatima sve podvrgnula nagađaju poznati estetski kirurzi

Demi Moore s mlađahnim mužićem Ashtonom Kutcherom

Gospođa Kutcher za britanski je Elle magazin izjavila da je ponešto radila na sebi, ali nije imala zahvate na licu.

'Osobno mislim da je imala zahvate i na licu, ali ne mogu to sa sigurnošću tvrditi', rekao je Larry Koplin, vodeći estetski kirurg s Beverly Hillsa (koji nikada nije tretirao Demi). 'Kao 47-godišnjakinja, značilo bi da bez estetskih zahvata prkosi svim zakonima prirode. No, sigurno je i to da je mogla imati savršenu kombinaciju za produženu mladost: dobre gene, dobra punila (kao što je Restylane ili Juviderm), najbolju moguću njegu kože, i botoks.

Još jedan stručnjak s Beverly Hillsa, dr. Ashkan Ghavami, također je rekao: 'Ona je u najmanju ruku uštrcala botoks u bore na čelu, zategnula kožu iznad koljena, podigla kapke, definitivno je poradila na borama osmijeha, ali i na obrazima. No punila i botoks također mogu biti učinkoviti za sve navedene 'probleme' na licu.

Ali postoje i drugi načini za postizanje istog efekta, rekao je Ghavami. 'Kao i većina slavnih, ona vjerojatno ima najbolje tretmane za poboljšanje teksture i zatezanje kože, brisanje sitnih bora i poticanje obnove kolagena. To se može postići laserom, kao i kemijskim pilinzima. Ako se ti tretmani ponavljaju, koža može dobiti taj prekrasan sjaj koji vidimo na licu Demi Moore', rekao je kirurg.

Ipak, teško je tvrditi što je sve točno s licem radila Moore. 'Ožiljke koji su obično iza uha dobro sakriva, ako ih ima, možemo samo nagađati nosi li namjerno uvijek kosu preko uha', rekao je Koplin.

U javnosti je izašao iu podatak da Demi na tretmane troši milijune i milijune, dok ona stalno odmahuje rukom i kaže da ju pitanja o zahvatima užasno iritiraju.

'Teško je reći koliko je mogla potrošiti na tretmane, ali godišnje bi to moglo najviše 250.000 dolara, mislim da su naklapanja o tri milijuna dolara pretjerana', kaže Koplin.