ŠTO ĆE REĆI BRAD?

Što je ponovno povezalo Angelinu s bivšim suprugom?

23.02.2012 u 16:47

Bionic
Reading

Angelina Jolie napisala je predgovor za autobiografiju bivšeg supruga Billyja Bobaa Thorntona. U knjizi će pisati o svojih pet brakova, među kojima je i dvogodišnji s Angie

Angelina Jolie napisala je predgovor za nove memoare svog bivšeg supruga Billyja Bobaa Thorntona, piše The Celebitchy. U svojim je memoarima pod nazivom 'The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts' koji bi uskoro trebali izaći otkrio detalje svojih pet brakova među kojima je i turbulentni brak s Angelinom Jolie koji je trajao od 2000. do 2003. godine.

Zanimljivo kako se Angie o tom braku javno izjašnjava kao mračnoj strani svoga života te redovito podsjeća kako joj on ništa dobro nije donio. Navodno su te dvije godine uglavnom obilježila depresivna, suicidalna razdoblja prepuna droge. Čini se kako je Brad Pitt u njezin život unio sasvim neki drugi smisao, no još se ne zna koje su točno bile njegove reakcije na ponovno druženje Billyja Boba i Angie.

Nedavno su mediji pisali kako je Brad pobjesnio tijekom večere u jednom berlinskom restoranu dok su bili na filmskom festivalu. Naime, Angie je zazvonio telefon, a zvao je upravo Billy Bob pa kada se razgovor oduljio i kada je krenulo dogovaranje susreta, Brad je navodno u suzama napustio restoran.