STRAŠNA NAKLAPANJA

Što je Photoshop učinio od Angeline Jolie

02.06.2011 u 12:40

Bionic
Reading

Je li Angelina Jolie mršava? Jest. Malo premršava? Možda jest. No je li to razlog da se njezinu pojavu na naslovnici magazina očigledno destruktivno fotošopira i natukne da obitelj strahuje da uzima heroin i boluje od anoreksije?

Naslovnica novog magazina Star usredotočena je na Angelinu Jolie – kako je smršavila na 45 kilograma, kako su Bradovi roditelji intervenirali zbog straha da ima anoreksiju i uzima heroin.

Što reći na to? Mediji su ovih dana prenosili njezine fotografije s premijera filma 'Kung Fu Panda 2' i okomili se na njezinu mršavost, ali činjenica je da Angie ni na jednoj fotografiji nije izgledala baš tako mršavo kao na ovoj naslovnici. Noge su joj mršave i ključne kosti joj se naziru, ali joj se nazire i trbuščić. Tako fotošopirana ruka, čini se, ipak nema veze sa stvarnošću.

Stars tvrdi da Angie pije samo sokove od voća i mrkve i jede pločice od žitarica te da Brad posvuda po kući ostavlja hranu ne bi li tako posegnula za nečim. Brad joj navodno sugerira i da potraži stručnu pomoć.