LJEPOTICA I NOGOMET

Što će Tina Katanić raditi u HTV-ovim 'brazilskim' emisijama?

11.06.2014 u 12:49

Bionic
Reading

HRT-ovoj ekipi zaduženoj za praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva pridružit će se i tri poznata imena koja će ovaj važan sportski događaj pratiti iz nešto ležernijeg ugla. Robert Knjaz i Luka Bulić zasigurno će uživati uz žensko pojačanje – Tinu Katanić

Tina Katanić iz glazbenih se voda seli u sportske. 'Imat ću svoju rubriku koja će ići u sklopu emisija prije i poslije utakmica. Za sada ne mogu previše otkrivati, no riječ je o zabavnijem, ležernijem pristupu. To će biti zabavna točka u programu, a gledateljima sigurno neće biti dosadno jer će biti dosta interakcije s njima. Veselim se sudjelovanju, to mi je novi izazov, jako sam motivirana i već se sada pripremam - svaki dan čitam sportske novine i 300 sam posto u tome', rekla je Tina.


Navijačima će se pak baviti Robert Knjaz. 'Zadužen sam za kratke sličice navijača. Prošli put sam radio portrete igrača, a ovaj put prikazat ću navijače. Neki od njih bili su na svim prvenstvima, a jedan od njih ne pije alkohol, pa želim pokazati da je i to moguće. Također, vidjet ćemo i najgolove, najljepše dresove, najbolje frizure, a radi se o kratkim i zabavnim formama', rekao je Knjaz.

Publiku će zabavljati i Luka Bulić. 'Pripremit ću deset šaljivih obrada svima poznatih pjesama na temu nogometa i Svjetskog prvenstva. Bit će duhovito i zabavno i nadam se da ćemo imati i pokoji hit', rekao je Luka.

Troje poznatih lica na malim ekranima gledat ćemo u emisijama koje će se emitirati prije i poslije utakmica.