KOJA JE NAJLJEPŠA?

Stigao novi val domaćih ljepotica

01.03.2017 u 05:45

Bionic
Reading

Kako bismo vam malo uljepšali pristigle jesenske dane, odlučili smo unijeti sasvim frišku ljepotu u njih predstavljajući vam ljepotice koje dolaze

Sve ljepotice u nastavku imaju nekoliko zajedničkih točaka – mlade su i zgodne, a medijsko druženje s njima počelo je tek nedavno. Na popisu koji slijedi naći će se nekoliko mladih glumica koje su na staze slave stupile u friškim sapunicama, pokoja sportašica i buduća pjevačica.

Dok neke od njih, na svoju sreću, imamo priliku viđati svaki dan na televizijskim ekranima, druge rijetko provire, sve u strpljivom čekanju nekih novih prilika za medijski istup, u isto vrijeme nas držeći na tihoj vatri iščekivanja. Da ne duljimo, krenimo od početka, odnosno najdražih nam 'sapuničarki'.

Doris Pinčić

U trenutku kad je dobila naslovnu ulogu u seriji Nove TV 'Larin izbor', 23-godišnja zadarska glumica Doris Pinčić torpedirana je iz prostora anonimnosti na staze slave, a hrvatski crveni tepih bogatiji je za još jednu mladu ljepoticu. Još do jučer Doris je studirala glumu i lutkarstvo na Osječkoj akademiji, a danas se svakodnevno ljubaka pred kamerama s Ivanom Hercegom. Mnoge žene bi rekle da je već time uspjela u životu, a mi ćemo dodati da ni njemu nije loše.

Anja Alač

Nakon asa iz rukava 'Larinog izbora', zavirujemo do konkurencije te brzinski zaključujemo kako i RTL-ova 'Ruža vjetrova' ima mlađahnu ljepoticu na ponos i diku. Riječ je o 23-godišnjoj beogradskoj glumici Anji Alač koja je glumom i ljepotom već zadivila sugrađane, pa je red da i susjedima pokaže što zna, na čemu smo joj beskrajno zahvalni.

Dorisina kolegica iz Larinog izbora, 21-godišnja Ornela Vištica, medijski proboj imala je još prošle godine kad ju je jedan naš tjednik proglasio najseksi Hrvaticom, no široj publici predstavila se upravo ulogom Karmen iz nove sapunice Nove TV, čemu je paralelno pridodala 'ulogu' djevojke Andreja Dojkića, bivšeg dečka Petre Sanader. Kad sve to dobro smiješamo: mladost, seksipil, ulogu u sapunici i poznatog dečka, dobivamo ljepoticu u opakom uzletu ka srcima i očima svih nas.

Matea Elezović

Red 'Larinog izbora', red 'Ruže vjetrova' doveo nas je do kćeri pisca Matka Elezovića i glumice Jadranke Elezović, 26-godišnje Mateje Elezović, koja u RTL-ovoj seriji glumi mladu novinarku Anu, svjesnu vlastite ljepote. Tim tragom zaključujemo da smo i mi i više nego svjesni Matejine ljepote.

Jagoda Kumrić

Šetnju friškim sapuničastim ljepoticama završavamo s mlađahnom Splićankom Jagodom Kumrić koja kao Nikol Zlatar u 'Larinom izboru' ljubaka s Andrejem Dojkićem, u stvarnom životu lijepo gleda starije muškarce, a sanja o Hollywoodu, dok rijeke domaćih dečki stoje u redu na njezine snove.

Tea Deanović

Nova ljepotica u ulozi voditeljice magazina 'Automotiv', 26-godišnja Tea, studentica je germanistike i švedskog. Paralelno uz studij, Tea se amaterski bavi glumom za koju je iskustvo skupljala u ZKM-ovom dramskom studiju. Iako osim toga ne znamo puno o njoj, svidjela nam se na prvi pogled, što je svakako najvažnije.

Ines Huskić

Ines Huskić upoznali smo u proljetnom 'HTZ-u' i odmah nas je očarala, što glasom, to ljepotom i stasom. Kako nam je i rekla u intervjuu, u HTZ je došla po reklamu, a to je i dobila. Nakon 'HTZ-a', Ines se okušala i u voditeljskim vodama, što mi u potpunosti podržavamo sa željom da je na malim ekranima viđamo što više i češće.

Ivana Rašić

Iako je na Novoj TV od 2008. gdje je radila kao novinarka u 'Red carpetu', Ivana Rašić (udana Tomić) tek će s novim lifestyle magazinom 'Koktel' na Doma TV-u pokazati sve što zna, na radost našu i vašu.

Antonija Mišura

Za kraj izbora nudimo vam pravi biser iz svijeta sporta – najljepšu košarkašicu i jednu od najljepših sportašica, 23-godišnju Antoniju Mišuru. Iako ne živi od ljepote, vjerujemo da mnogi, ako već ne žive, onda svakako uživaju u pogledu na nju.