SUPRUGA JE UZ NJEGA

Stanje Harrisona Forda gore je nego što se mislilo?

14.06.2014 u 17:54

Bionic
Reading

Američki glumac Harrison Ford završio je u bolnici nakon što se ozlijedio tijekom snimanja novog nastavka serijala 'Ratovi zvijezda'. Premda je ozlijedio gležanj, sumnja se da bi situacija mogla biti puno gora nego što se to prvotno mislilo

Supruga Harrison Forda, glumica Calista Flockhart, odmah čim je čula vijest da joj je suprug nastradao tijekom snimanja serijala 'Ratovi zvijezda' te završio u bolnici, sjela je u avion te se uputila u Englesku kako bi bila uz njega.

Naime, 71-godišnji Harrison nastradao kada su ga udarila velika vrata Millenium Falcona, pri čemu je slomio gležanj, a pojavila su se nagađanja i da je zadobio udarac u području prsa. Iako su ta nagađanja odmah opovrgnuta, Daily Mail piše kako postoji osnovana bojazan da su glumčeve ozljede ozbiljnije no što se prvotno mislilo te da će mu možda biti potrebni tjedni da ozdravi.

Tako se navodi da je Harrison možda zadobio i ozljede zdjelice te da mora na rendgensko snimanje pluća. Harrison Ford je prilikom snimanja u Pinewood Studios, u predgrađu Londona, a predstavnica kompanije Disney Vanessa Davies otkrila je medijima da ta nezgoda ne bi trebala utjecati na rokove snimanja. Ford će u novom nastavku Star Warsa ponovno odigrati ulogu Hana Soloa. U filmu će glumiti i Carrie Fisher, Mark Hamill, Andy Serkis i dobitnica Oscara Lupita Nyong'o.

I dok Harrisonov menadžer odbija dati ikakve informacije o glumčevu zdravstvenom stanju, jedna medicinska sestra objavila je tweet na kojemu je napisala: 'Nestvarno mi je gledati zdravstveni karton Harrisona Forda.'