SRETNI I ZALJUBLJENI

Stanija: 'Udajem se za Filipa iduće godine'

17.07.2013 u 10:13

Bionic
Reading

Stanija Dobrojević u Banjoj Luci odmara s Filipom Panajotovićem i bratom Sanijem, a otkrila je i kako bi iduće godine mogla uploviti u bračnu luku, piše Kurir

'U Banja Luku, preciznije u Debeljake, me dovodi to što je moja sestrična Dragana dobila drugo dijete. Došla sam na babinje, jer sam postala teta jednog malog Nikole. Svratila sam na odmor od kamera i javnosti. Još smo vezani ugovorom za emisije mjesec dana nakon završetka 'Farme', a nakon toga idemo na neki odmor što dalje, tamo gdje nas nitko ne poznaje', rekla je Stanija.

Stanija je progovorila i o odnosu s Filipom i naglasila kako im je sada mnogo ljepše te da se više ne svađaju otkako su izašli u civilizaciju.

'Moji su ga lijepo prihvatili, njegovi mene, naši roditelji su se upoznali prije odlaska u Banja Luku. Sada samo želimo uživati u našoj ljubavi, ne trčimo da se sutra vjenčamo. Ako sve bude u najboljem redu, za nekih godinu dana očekujte i to', otkrila starleta i dodala da se ne razdvajaju te da definitivno planiraju unajmiti stan u Beogradu.