PRAVO IZNENAĐENJE

Stan Ivanke Trump nije ono što bismo očekivali

21.11.2016 u 12:07

Bionic
Reading

Ivanka Trump, kći novoizabranog američkog predsjednika, dijeli njegove političke nazore i desna mu je ruka u poslu, ali po pitanju uređenja interijera imaju sasvim različit ukus. Dok je Trumpov penthouse već nadaleko poznat po kiču, zlatu, kipovima i fontani usred dnevnog boravka, njezin je stan puno decentnije uređen

Ivanka Trump otvorila je vrata luksuznog stana na Manhattanu časopisu Elle Décor. Prije pet godina ona i suprug Jared Kushner uselili su se stan tada od 1,6 milijuna dolara, a osim luksuznog uređenja, cijena je sigurno bila paprena i zbog panoramskog pogleda na grad.

Table for four. #DinnerDates

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)


Pri uređenju četverosobnog stana Ivanki je pomogla dizajnerica interijera Kelly Behun. Budući da imaju troje djece, stan je dobrim dijelom uređen i prilagođen najmlađima, a zajednički prostori poput kuhinje ili dnevnog boravka u modernom su tonu, opremljeni namještajem po mjeri i skupocjenim komadima.

Piano practice! ??

Videozapis objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)


Suvremeno uređen stan ima oko 360 metara kvadratnih, a uz moderne umjetnine ili klavir, Ivanka nije štedjela ni na detaljima poput rasvjete.

Sunday morning drive ?????? vroooommm!

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)


Posebno je luksuzna ona iznad stola, klavira i u dnevnom boravku s potpisom Lindsey Adelman

Delicious breakfast courtesy of Arabella!

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)


Budući da je njezin suprug Židov, prije vjenčanja Ivanka je prihvatila njegovu vjeru pa su i neki detalji u domu u skladu s načinom života.


Među najskupljim detaljima zasigurno je košer kuhinja s visokotehnološkim aparatima i opremom.

It still feels like August…and I love it! #SchoolRun #latergram

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)


No Ivanka za Elle Décor kaže kako joj svi ti skupocjeni detalji nisu važniji od opuštene i zadovoljne obitelji: 'Željela sam dom u kojem ćemo biti sretni, u kojem suprug može staviti noge na stol ako to želi ili se opustiti na kauču dok gleda TV. Ništa ne može biti toliko skupo da se ne smije koristiti.'

❤️❤️

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)


Mora se priznati da velika sjedeća garnitura u tonovima bijele kave točno tako i izgleda, a slavna Trumpova kći dnevni je boravak razigrala vintage stolićem za kavu i mekanim tepihom ABC Home. U usporedbi s penthouseom njenog oca, stan na Petoj aveniji vrlo je klasičan i moderno uređen.

This boy is pure sunshine. ☀️

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)