TAKO JEDNOSTAVNO

Stalno vam padaju zasukani rukavi na jakni? Rješenje ovog modnog problema postalo je viralni hit

03.09.2021 u 12:51

Bionic
Reading

Odijevanje u prijelaznom razdoblju gotovo je nezamislivo bez laganijeg modela jakni poput sakoa. Njegove predimenzionirane verzije posljednjih sezona uvjerljivo dominiraju stajlinzima modnih ovisnica, a kako sako i slične modele jakni učiniti vizualno primamljivijim, otkriveno je u danas viralnom TikTok videu

Bilo da je riječ o jakni od vječnog trapera ili omiljenom sakou, postoji efikasan način kako da ovi odjevni komadi izgledaju elegantno kada im odlučite zasukati rukave.

Trik u dobrom presavijanju rukava jakni

Zahvaljujući poznatoj stilistici i TikTok zvijezdi Lindsay Albanese , otkrivena je dobro čuvana tajna modnih stilista a koja se odnosi na efikasno presavijanje rukava.

Kako u svom viralnom videu na TikToku objašnjava Albanese, nebrojeno puta poželjela je savinuti rukave na sakou ili jakni, a kada bi to učinila, dugi rukavi bi se nedugo zatim vratili u originalno stanje.

Pomoć pri rješavanju ovog čestog modnog problema pronašla je u labavim gumicama za kosu. Zahvaljujući njima, zasukani rukavi na jakni ili sakou uvijek će ostati na mjestu.