SEKSI U SAKOU

Stajling za pet: Chrissy Teigen zna kako nositi najveći jesenski trend

28.09.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Manekenka Chrissy Teigen, supruga poznatog glazbenika Johna Legenda, objavila je svoju novu knjigu recepata pod nazivom 'Cravings: Hungry For More'

Autorica kuharice 'Cravings' koja je oduševila svoje fanove s blogom 'So Delushious' na kojem objavljuje hrpu sjajnih kulinarskih savjeta i recepata, objavila je novu knjigu recepata.

Na promociji knjige 'Cravings: Hungry For More'u Los Angelesu, 32-godišnja Amerikanka tajlandsko-norveških korijena izgledala je bez greške u upečatljivom stajlingu spojivši dva velika trenda: palazzo hlače od svilenkaste tkanine u ružičastoj s bijelim sakoom s dvorednim kopčanjem (Magda Butrym) koji je ukrasila efektnim remenom.

  • +12
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ovaj elegantni look u kojem se možete uputiti i na večeru ili u neki izlazak upotpunila je modernim visećim naušnicama (Marco Bicego) i trendi wavy lobom.

I savjet više: Ako vam se sviđaju hlače širokih nogavica kakve nosi Chrissy, bitno je znati kako nogavice moraju biti dulje i dosezati do vrhova cipela.

Inače, u Chrissyinoj knjizi nalazi se više od 100 recepata, a u nedavnom je intervjuu ispričala kako joj je uživa u kuhanju i isprobavanju novih jela.

  • +29
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Najviše mi se sviđaju starinska jela koja iza sebe imaju neku priču i povijest. Volim kad jela imaju tu neku bezvremensku notu. Doista uživam u bogatim okusima i to me ispunjava zadovoljstvom. Sviđa mi se kad mogu pomoći drugima svojim savjetima kako bi se osjećali ponosnima na sebe u kuhinji', ispričala je vesela mama dvoje djece, Lune i Milesa.