UVIJEK SA STILOM

Stajling francuske prve dame Brigitte Macron svidjet će se ljubiteljicama poslovne elegancije

17.03.2022 u 11:23

Bionic
Reading

Supruga francuskog predsjednika Brigitte Macron redovito je na top ljestvicama najbolje odjevenih što je pokazala i na dodjeli priznanja djeci i članovima njihovih obitelja upriličenoj u Elizejskoj palači

Kao i obično, chic Francuskinja bila je sjajno odjevena za tu prigodu u svom prepoznatljivom stilu.

Velika ljubiteljica modne klasike i ovoga je puta primijenila svoju modnu formulu koja se puno puta pokazala uspješnom.

Njezin je modni stil bezvremenski i minimalistički, iako rado nosi i komade poput kožnih hlača, pripijenih traperica ili retro mini haljina zbog čega je često bila i kritizirana, no nije se obeshrabrila.

  • +5
Emmanuel i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: ELIOT BLONDET-POOL / Sipa Press / Profimedia

Što se tiče boja, nerado eksperimentira izvan svojih omiljenih neutralnih nijansi poput tamnoplave, crne, sive, smeđe, bež...

Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Bijela košulja jedan je od onih klasika koji vrijedi imati u ormaru, a rado ih nose i poznate fashionistice poput Victorije Beckham, Jennifer Aniston ili Meghan Markle, a ovoga puta ju je uspješno iskoristila i supruga francuskog predsjednika.

Poznata po svojoj impresivnoj kolekciji sakoa i klasičnih kaputa, Brigitte Macron je ponovno odlučila zaigrati na kartu vječite poslovne elegancije s kojom ne možete pogriješiti.

Plavi sako koji prati figuru i hlače iste nijanse u kombinaciji s bijelom košuljom i stiletticama - kombinacija je koja uvijek izgleda trendi i chic.