U LOVU

Stacy Keibler želi preko Clooneyja doći do Brada Pitta?

19.08.2011 u 09:03

Bionic
Reading

Američki tabloidi znaju biti stvarno maštoviti: časopis Enquirer tvrdi da je nova djevojka Georga Clooneya s najpoželjnijim neženjom na svijetu samo da bi uhvatila najpoznatijeg supruga i tatu na svijetu – Brada Pitta

Iako su i George Clooney i njegova nova djevojka Stacy Keibler u Los Angelesu, nema njihovih zajedničkih fotografija. Clooney se, očito, negdje skriva, a

ambiciozna Stacy dala se u promet i na raspolaganje paparazzima. Bivšoj hrvačici i natjecateljici u šouu 'Ples sa zvijezdama' sviđa se novostečena popularnost i nada se da će joj veza pomoći u karijeri. Tabloid Enquirer ide i korak dalje pa piše da je nova djevojka Georga Clooneyja zapravo zaljubljena u Brada Pitta.

'George je prekrasan, ali mislim da Stacy misli da je Brad još bolji', citirao je tabloid neimenovani izvor: 'Čak je na Twitteru napisala da ne bi bilo loše Brada Pitta gledati svaki dan.' Stacy je poznata po svojim prekrasnim nogama i očajnički želi postati velika zvijezda, no njezina karijera stoji još od 2006. godine od pojavljivanja u 'Plesu sa zvijezdama', analizira Enquirer.

Stacy je sredinom srpnja posjetila Georgea u njegovoj vili na jezeru Como u Italiji, zatim su zajedno odletjeli u London, da bi se vratili u LA. 'Stacy se sviđa George, ali prijatelji misle da s njim izlazi samo da bi se sprijateljila s Bradom. Često se šali da brak Brada i Angelina neće trajati zauvijek i da će jednog dana uloviti Brada', citira se izvor.