MJESEČNI HOROSKOP

Srpanj Škorpionima nosi nove profesionalne mogućnosti, Bikovima ljubavne užitke, a Vagama, Djevicama i Vodenjacima potrebu za odmorom

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 02.07.2019 09:59
 • Objavljeno 01.07.2019 u 09:59
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prva tri tjedna srpnja kao stvoreni su za ljubavne užitke Bikova, Škorpionima željnim promjena u profesiji otvorit će se nove mogućnosti, a Vagama koje se nisu uspjele odmaknuti od poslovnih obaveza bit će to težak mjesec. Neće lakše biti ni Djevicama, jer će im retrogradni Merkur pobrkati misli i otežati izvršavanje poslova koji zahtijevaju preciznost i temeljitost. Vodenjacima će nedostajati volje, energije i ambicije i težit će odmoru i odmaku od svakodnevice

Izlasci i društvena zbivanja mogli bi Ovnove neočekivano iscrpiti. Iako ste osoba od akcije, za vaše je dobro da povremeno mirujete. Uđete li u raspravu s nekim od suradnika ili poslovnih partnera, budite spremni na ustupke. Tvrdoglavost bi vas skupo koštala. Klonite se ljetnih rasprodaja jer biste pod negativnim Merkurovim utjecajem loše prošli.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Željni novih ljudi, mjesta i zbivanja Bikovi će upijati svijet oko sebe svim čulima. Putovanje ili serija kraćih izleta značajno će vas obogatiti. Uz malo dobre volje lako ćete riješiti sitne nesporazume s voljenim. Najbolje će vam ležati poslovi vezani uz ophođenje s ljudima. Um vam radi punom parom pa ćete lako doskočiti problemima koji možda iskrsnu.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +40
 • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizance će obuzeti žudnja za više slobode, što će voljeni shvatiti kao želju za udaljavanjem od njega. Ako nije u pravu, nemojte ga pustiti da nagađa, nego mu precizno objasnite što vam je na umu. Imajte na umu da retrogradni Merkur od 7. srpnja unosi puno zbrke u komunikaciju. Prilagodite se skučenim financijskim uvjetima i skrešite planove za ljetovanje.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +47
 • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovima će se otvoriti brojne ljubavne mogućnosti, ali se neće snalaziti u tom obilju. Najradije biste da netko odluči umjesto vas. Upravo bi vam se to moglo dogoditi, ali nećete biti sretni s ishodom. Na materijalnom planu ne cvatu vam ruže. Za svaki dobitak morat ćete se propisno potruditi. Budite suzdržani u potrošnji i pouzdani u izvršavanju obaveza.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će biti upečatljivi i hipnotički privlačni. Nemojte zlorabiti svoju moć i ne ulijevajte 'žrtvama' lažne nade. Netko će se osjetiti obmanutim i vratiti vam milo za drago. Pazite da ne stvorite ljubavni trokut jer bi vam odnio previše živaca. Ako ste u srpnju osuđeni na rad ili učenje, mirno ćete prihvatiti sudbinu. Poštovat ćete obaveze kao da nije sezona godišnjih odmora.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Lavovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će živjeti vrlo aktivno i primati pozive sa svih strana. Zabave vam neće nedostajati, a i na ljubavnom planu predstoji osvježenje. Odnos s voljenim pomaknut će se s mrtve točke, a solo Djevice naći će se u ugodnoj dvojbi između dvaju udvarača. Pustite da dvojba potraje dok vam intuicija ne dade odgovore. Retrogradni Merkur pobrkat će vam misli pa se nastojte pribrati i fokusirati na obaveze.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +43
 • +40

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će do 23. srpnja biti vrlo nestalne i nemirne. Uobičajeni izlasci i načini zabave počeli su vas zamarati. Ako ste u vezi, voljeni bi se mogao osjetiti zapostavljenim, a ako ste u fazi udvaranja simpatija neće shvaćati kakve su vam namjere. Iako će srpanj poslovno biti težak mjesec, stisnite zube i budite strpljivi jer vaši će napori ipak imati smisla.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +34
 • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavni odnos Škorpionima će biti čvršći no ikad. Nećete znati što je slađe - vrući zagrljaji ili poticajni razgovori. Slobodni će Škorpioni biti povlašteni. Bilo da odete na koncert, otvorenje izložbe, u trgovinu ili noćni klub, upoznat ćete mnoštvo zanimljivih ljudi. Utjecajni ljudi bit će vam skloni, a vi ćete zračiti pozitivnom energijom. U prva tri tjedna mjeseca smjet ćete si priuštiti malo povećane troškove. Naglasak je na 'malo'.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +14
 • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelcima će tjelesni aspekt ljubavi biti daleko važniji od svega ostalog. Obuzeti pohotom, većinu ćete vremena posvetiti traženju načina da je zadovoljite. Mnogi će Strijelci održavati odnose s dvama ili trima partnerima - ponekad i u istom trenutku. Pojam nevjere rijetko će vam padati na pamet, ali bi vas netko mogao bolno podsjetiti na njega. Na polju obaveza zavladat će zatišje.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvi dio srpnja Jarcima je redovno naporan dio godine. Najviše će vas privlačiti netko nedostupan, dok ćete ignorirati onog tko je vama naklonjen. U vašem ophođenju sa suprotnim spolom vladat će mnogo nerazumijevanja. Troškovi će vam biti povećani, ali moći ćete ih podnijeti bez zaduživanja. Poslovne obaveze bit će umjerene. Uvelike ćete sami moći birati koliko ćete i što raditi.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +23
 • +20

Poznati Jarci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjacima će srpanj biti obilježen jakim oscilacijama u bliskim odnosima. I vi i druga strana povremeno će se potpuno otvarati, a povremeno povlačiti u sebe. Iako ćete imati potrebu za društvom, izbjegavajte bučna i prenapučena mjesta. Potreban vam je odmor i odmak od svakodnevice u trajanju od barem dva mjeseca. Samo vas lijenost može spasiti od nerazumnih troškova.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +19
 • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pune samopouzdanja i dobro raspoložene, Ribe će u svakom društvu biti rado viđen gost. Na najboljem ste putu da osvojite simpatiju i zato ne oklijevajte i ne razmišljajte previše. Odnos s ukućanima bit će zadivljujuće miran. Naknada za nešto što ste davno obavili napokon bi mogla sjesti na vaš račun. Ne budite brzopleti, nego razmislite kako najbolje uložiti zarađeni novac.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +37
 • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!