NIVES ČANOVIĆ

Sretna sam u ljubavi

21.10.2011 u 13:05

Bionic
Reading

29-godišnja Nives Čanović, iako nije uspjela upisati Akademiju dramske umjetnosti, priželjkuje još jednu ulogu u telenoveli, a do tada radi kao DJ na radiju

'Privatno više volim hip-hop i rnb, ali sviđaju mi se i hitovi koje puštam slušateljima na radio Anteni, obožavam svoj novi posao', rekla je novopečena DJ-ica Nives Čanović večernjakov prilog E.

Zgodna brineta koju pamtimo po ulozi u sapunici 'Dolina sunca', na posao često vodi svog desetomjesečnog psa Marlija koji je zaljubljen u Lolu, kujicu Barbare Kolar. Zbog njega, čini se, zgodna brineta i planira zimovanje u Lici, gdje ponajviše u trčanju uživa upravo Marli.

Ovoj diplomiranoj ekonomistici želja je upisati i Akademiju dramskih umjetnosti, ali ove godine zbog poslovnih obaveza nije stigla na prijemni. Ipak, kad stigne, odlazi na glumačke radionice.

Priznala je da je više miran, obiteljski tip te da joj je draža dobra knjiga i humoristična serija od ludog noćnog provoda. Na pitanje o ljubavi, skromno je odgovorila: 'Živim s dečkom i sretna sam, ali o braku još ne razmišljam.'