Spas u zadnji čas - last minute shopping za plažu

Spremni za ljetne avanture

19.07.2019 u 12:41

Bionic
Reading

Otkucavaju posljednji sati prije odlaska na godišnji a vi još uvijek nemate kupaći? Ne brinite, najveći hit ljeta za plažu dolazi iz Sheriff & Cherry kreativne radionice

Nakon što je godinama bio na vrhu trona industrije sunčanih naočala za kojima su ludovale brojne domaće i svjetske zvijezde i trendseteri, Sheriff&Cherry ovog je proljeća predstavio svoju prvu kolekciju odjeće i kupaćih kostima čime je „nudistička faza“ ovog globalno popularnog brenda s hrvatskom adresom završila. Od početka ljeta Sheriff nas, iz mjeseca u mjesec, pod vodstvom kreativnog misterminda Maura Massarotta, iznenađuje (i uzastopno oduševljava) komadima iz svoje Boatlife Capsule Zero kolekcije. Prvo nam je Massarotto predstavio kolekciju u potpunosti izrađena od frotira – hlačice, topovi, kratki kombinezoni, ogrtači, pončoi, torbe. Zatim je uslijedila kolekcija Boatlife t-shirta s atraktivnim printovima i simbolima na kojima prevladavaju tipični Sheriffovski motivi – zvijezda, brodski konop, sidra. U svojem najnovijem izdanju Sheriff nam predstavlja liniju muških kupaćih hlačica!

Atraktivni motivi, zabavni detalji, debeli mornarski konop kao bitan detalj svakog modela, kraći takozvani „Daddy“ i duži takozvani „Jack“ model samo su neke od odlika modela iz Boatlife kolekcije muških kupaćih kostima takozvanih „Boardmudas“. Naime, kako sa samim dizajnom, Massarotto se tako kreativno „zaigrao“ i samim nazivom dužeg „Jack“ modela kombinirajući pritom dva vrlo karakteristična i sveprisutna ljetna naziva u jedan nov, kreativan i nadasve zabavan: SURFBOARD + BERMUDAS = BOARDMUDAS! Naravno i zanimljiva kombinacija printeva, boja, dezena također Sheriff&Cherry kolekciju čine drugačijom i zabavnijom od svih ostalih. Svi modeli izrađeni su od kvalitetnog i brzo sušećeg poliestera u kombinaciji s elastinom, a karakteriziraju ih i duboki džepovi na obje strane. Osim kao kupaće hlačice svaki od modela, upravo zahvaljujući dizajnu i kroju, nosiv je u svim dnevnim i večernjim prilika i odlično se uklapa u potpuni look u kombinaciji s drugim komadima, majicama kao i modelima izrađenima od frotira, iz Boatlife Capsule Zero kolekcije.

Massarotto zajedno sa svojim timom već za iduće ljeto, 2020., najavljuje i kolekciju ženskih kupaćih kostima koji će biti upotpunjeni i kolekcijom kaftana,oversized košulja i laganih prozračnih ogrtača.

  • +3
Sherrif & Cherry Izvor: Promo fotografije / Autor: Sherrif & Cherry

Boatlife Sheriff & Cherry modeli dostupni su na www.sheriffandcherry.com uz besplatnu dostavu za cijeli svijet, u BARABA Store u Zagrebu te na nekoliko adresa na hrvatskoj obali i otocima pobrojanim na www.sheriffandcherry.com .

I ne zaboravite, sve što vam treba ovoga ljeta za dobru zabavu su plaža, društvo, dobro raspoloženje i komadi iz najnovije Sheriff & Cherry Boatlife kolekcije. Viza vam u ovom slučaju nije (više) potrebna!

www.sheriffandcherry.com