PROGRAM SPAVAĆIH SOBA CVITA

Spavaća soba iz vaših snova

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Prima namještaj

Oblikujte spavaće sobe u kojima je apsolutno sve podređeno udobnosti, opuštanju i kvalitetnom snu

Program Cvita dizajniran je i proizveden sa željom da omogući izražavanje osobnog stila i kreativnosti u oblikovanju najintimnijeg prostora svakog doma. Nudimo vam mogućnost da na jednom mjestu u potpunosti opremite spavaću sobu te kombinacijom različitih elemenata maksimalno iskoristite raspoloživi prostor.

Spavaća soba Cvita, pažljivo odabranim materijalima u širokoj paleti boja pruža brojna rješenja, koja se lako prilagođavaju svim ukusima i stilovima uređenja. Željeli smo ponuditi program, koji osim modernog dizajna i velikog izbora boja, odlikuje i bogat izbor elemenata.

Pronađite svoju kombinaciju

Ovaj program ima 24 različita elementa, odnosno ormare s kliznim ili klasičnim vratima u različitim dimenzijama, velik izbor komoda i noćnih ormarića te mogućnost odabira između više modela kreveta. Možete odabrati klasični krevet u bijeloj boji ili u različitim drvnim dekorima. No, program obuhvaća i krevete s efektnim tapeciranim uzglavljem uz koje se odlično uklapaju noćni ormarići sa zidnom oblogom.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Prima namještaj

Također, nudi i sve potrebne elemente za opremanje apartmana i kuća za odmor svih kategorija. Kombiniranjem elemenata moguće je zadovoljiti sve individualne prostorne i estetske zahtjeve.  

Organizirajte i unutrašnjost ormara

Odabirom ormara različitih dimenzija, s klasičnim ili kliznim vratima te kombinacijom dekora i ogledala lako je definirati ormar skrojen po vašim željama. Posvetili smo jednaku važnost, kako vanjskom izgledu ormara, tako i njegovoj unutrašnjosti. Uz dodatnu opremu za opremanje, svatko može svoj ormar podrediti svojim specifičnim potrebama i životnim navikama.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Prima namještaj

Organiziran i pregledan ormar postiže se postavljanjem garderobnih liftova koji omogućuju laku dostupnost odjevnih predmeta bez obzira na visinu ormara, ladicama, košarama, policama za cipele, vješalicama za hlače ili kravate. Maksimalno iskorištavanje prostora unutrašnjosti klasičnih i kliznih ormara omogućeno je mnogobrojnim učinkovitim kombinacijama.

Sve za savršen odmor

Nakon što odaberete namještaj za vašu spavaću sobu, u Priminim salonima možete pronaći i madrac. U našoj širokoj ponudi madraca iz vlastite proizvodnje možemo ponuditi madrace s Bonnell ili džepićastom žičanom jezgrom i madrace s pjenastom jezgrom. Madraci su različitih udobnosti, visina i tvrdoća s navlakama od najkvalitetnijih materijala. Uz madrace, Primin program spavanja obuhvaća i velik izbor nadmadraca, podnica, jastuka, popluna, štep deka i praktičnih nepromočivih navlaka za zaštitu vaših madraca.

  • +4
  • +1

Cvita spavaća soba

Izvor: Promo fotografije / Autor: Prima namještaj

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!