ŠOK I NEVJERICA

Soraja zgrozila ukućane jutarnjim izdanjem

10.04.2011 u 12:21

Bionic
Reading

Kamera Velikog brata uspjela je uloviti Soraju prije šminkanja, nadutog lica i raščupane kose, ali ona nije jedina stanarka koja se našla u neugodnoj situaciji

Soraja je danima uspijevala sakriti lice kad se budila, da je budno oko Velikog brata ne bi uhvatilo prije šminkanja. Ipak, kamera je uspjela zabilježiti njeno jutarnje izdanje bez make upa i raščupane kose čim se ustala iz kreveta. Soraja je navukla košulju i brzo otrčala do kupaonice nabaciti 'fasadu' na svoje lice, donosi Kurir.

Nije se samo Soraja našla u neugodnoj situaciji. Naime, u emisiji 'Pozovi velikog brata', majka Nikole Nemeševića otkrila je da se njen sin šminka svaki dan.

'Ne znam jeste li to primijetili, ali on stalno stavlja olovku oko očiju. Takva mu je sad faza', objasnila je Nada Nemešević, dodajući da njen sin nije osoba kakvom se predstavlja te da nitko zapravo ne zna njegovo pravo lice, prenosi srpski Puls. Mama Nemešević rekla je još da njen sin zapravo nije zaljubljen u Marijanu Čvrljak, već to samo misli zbog ograničenog životnog prostora u kojem žive. Sigurna je da ne bi obratio pažnju na nju da je sretne izvan BB kuće.