VELIKODUŠNI DEČKO

Soraja uživa u luksuznom stanu od 120 kvadrata

14.05.2012 u 12:13

Bionic
Reading

Ako je vjerovati pisanju srpskih tabloida, nakon što je dobila skupocjeni sat Soraja je od svog velikodušnog dečka dobila i luksuzni stan

Playboyeva zečica i bivša stanarka Big Brothera nedavno je s dečkom provela nekoliko dana u njegovom novom luksuznom stanu od 120 kvadrata u elitnom naselju Montenegro u Tivtu u Crnoj Gori.

Nakon uživanja u elitnom stanu, u čijem susjedstvu nekretninu posjeduje i Novak Đoković, Soraja Vučelić s dečkom je otišla u Rusiju gdje je otvorio tvrtku.

'Ne mogu vjerovati da vi sve saznate. Zanima me odakle vam ta priča. Neću je demantirati jer bih lagala, ali ne želim govoriti o svom privatnom životu i također ne želim eksponirati dečka jer nam to zasad nije potrebno. Ali svaka vam čast', izjavila je Soraja za srpski Kurir.

Dečko ju je nedavno obradovao i skupocjenim satom Rolex vrijednim 14.000 eura (oko 104.000 kn) jer u Moskvi zbog demonstracija nisu mogli uživati kako je željela pa su neko vrijeme morali provesti u hotelu.

'Soraja je sretna žena jer se njen dečko maksimalno trudi da joj u svemu udovolji. Kupio je skupocjeni stan u elitnom naselju. Ne mogu vam opisati kakav je to luksuz. Stan ima 120 kvadrata, a na ogromnoj terasi je bazen. Interijer je sav u mramoru. Zaista je predivno. Soraja je oduševljena, ali se ne hvali mnogo, ne znam zašto tu sreću drži za sebe', otkrio je izvor.