CENZURIRANA VERZIJA

Soraja u spotu otkrila previše

16.04.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon što je karijeru počela graditi u reality showu 'Big Brother', a zatim kao Playboyeva zečica, Soraja je odlučila zavladati i estradom te postati pjevačica, a za svoju prvu pjesmu snimila je i spot koji je, baš u njezinom stilu, podignuo puno prašine

Playboyeva zečica Soraja snimila je duet s pjevačem Davorom Markovićem, a riječ je o pjesmi 'Đavo'. U spotu, koji je sniman pod redateljskom palicom Dejana Milićevića, Soraja je pokazala vrlo seksi i izazovne odjevne kombinacije, a u jednome trenutku pokazala je i puno više od planiranog te je taj dio spota izrezan.

Gdje god se pojavila, starleta Soraja podiže puno prašine i izaziva pažnju, a tako je bilo i u slučaju izlaska spota za njezinu prvu pjesmu 'Đavo' koju pjeva u duetu s Davorom Markovićem. Odjevena u dugu crnu haljinu koja je velikim prorezom i tankim trakicama puno više otkrivala nego skrivala, Soraja je i zaplesala.

No najviše pažnje je privukla duga bijela haljina u kojoj je Soraja u jednome trenutku pokazala više od planiranog, da niti ispod jako izazovnih kombinacija ne nosi gaćice, pa je taj dio spota u drugoj verziji izrezan.