LEGENDARNI POGLED

Sophia Loren napokon otkrila tajnu čuvene fotografije

05.11.2014 u 10:19

Bionic
Reading

Talijanska glumačka ikona Sophia Loren ispričala je zanimljivu priču koja se krije iza dobro poznate slike iz 50-ih na kojoj je u društvu seks bombe Jayne Mansfield

Kako prenosi vanityfair.com, Sophia je konačno otkrila kako je nastala legendarna fotografija na kojoj nije mogla skriti pogled upućen prema smjelom dekolteu svoje plavokose kolegice.

Sophia je sad ispričala kako je nastala fotka.

'Bili smo na partyju koji je organizirao Paramount - svi su bili ondje i zbilja je bilo fantastično. U jednom trenutku stigla je Jayne Mansfield, među posljednjima. Došla je do mog stola znajući da su svi pogledi upereni prema nama. Sjela je za stol, a kako se nagnula, zbilja sam se bojala da će joj grudi ispasti iz haljine jer je imala ogroman dekolte. Na toj slici točno možete vidjeti gdje gledam! Da, bojala sam se da će joj bradavice ispasti pred svima', prisjetila se glumačka legenda u intervjuu za Entertainment Weekly

Premda se kasnije na drugim fotografijama može vidjeti kako se super zabavlja s Jayne, Sophia priznaje da joj je cijelo vrijeme u glavi bila haljina s tim dubokim dekolteom!
 
'Moj strah se ipak najbolje vidi na toj jednoj fotografiji', rekla je Sophia Loren.
 
Dodala je i da ne voli da je ljudi povezuju s tom slikom. 'Puno puta bi mi dali baš tu fotografiju da je potpišem, ali uvijek bih to odbila. Ne želim imati ništa s time. Između ostalog, i zbog poštovanja prema Jayne koja danas više nije ovdje', kaže glumačka veteranka koja iza sebe ima oko 90 filmskih naslova.
 
Iako nije voljela otkrivati puno toga o svojem životu u intervjuima, slavna glumica se predomislila nedavno objavivši memoare 'Yesterday, Today and Tomorrow: My Life'. Vjerujemo da će oni mnogima itekako biti zanimljivo štivo!