NEZGODA NA EMMYJU

Sofiji Vergari pukla haljina i otkrila golu stražnjicu

24.09.2012 u 13:54

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' Sofia Vergara na crvenom tepihu u Los Angelesu povodom dodjele nagrada Emmy zasjala je u sjajnoj tirkiznoj haljini koja joj je bila toliko pripijena da su šavovi doslovce popucali te otkrili njezinu stražnjicu u tangicama

Plava boja bila je najpopularnija na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy, a upravo u plavkasto tirkiznoj haljini zasjala je i glumica kolumbijskih korijena, 40-godišnja Sofia Vergara, koja je odjenula seksi tirkiznu kreaciju Zuhaira Murada.

Upravo je Sofia u toj uskoj kreaciji ponijela titulu najljepše na crvenom tepihu, međutim u centru pažnje se našla zbog sasvim drugog razloga. Naime, Sofijina haljina, koja je otkrivala sve njezine draži, bila je toliko uska da je u jednom trenutku doslovce popucala po šavovima te otkrila njezinu stražnjicu u blijedoružičastim tangicama.

Tu nezgodu sama Sofia podijelila je sa svojim obožavateljima na Twitteru objavivši rasparani zatvarač na svojoj dizajnerskoj haljini. Objavljena slika otkrivala je sve čari ove latinoameričke ljepotice, a ispod slike Sofia je napisala: 'Da! To se dogodilo dvadeset minuta prije nego što smo dobili nagradu. Volim svoj život!'

Srećom, Sofia je u svome timu imala i krojačicu koja joj je u garderobi spretno i brzo zašila raspor te se Sofia mogla bezbrižno uputiti na pozornicu primiti nagradu. '20 minuta i 'Moderna obitelj' je pobijedila. Raspor na haljini! Hvala timu koji je pomogao!', na Twitteru je Sofia napisala ispod fotografije na kojoj joj krojačica spretno popravlja haljinu.

Nakon nezgode Sofia je nastavila obavještavati fanove o daljnjim događanjima te je uz fotografiju na kojoj pleše napisala 'Ovako Kolumbijci tulumare na dodjeli Emmyja!'. Čini se kako se kolumbijska ljepotica usprkos problemima s haljinom ipak uspjela odlično zabaviti i isplesati.