promašaj za promašajem

Sofia Vergara svaki svoj stajling upropasti lošim cipelama

28.08.2018 u 11:38

Bionic
Reading

Sofia Vergara možda je jedna od najljepših i najplaćenijih žena u Hollywoodu, ali kada je moda u pitanju, slavna brineta nikako da se popne na zelenu granu. Svaki svoj stajling Vergara započne dobro, a onda ga nekim čudom uprska, i to uglavnom izborom obuće

Glumicu Sofiju Vergaru paparazzi su uočili ispred Montage Hotela na Beverly Hillsu, dotjeranu od glave do pete, no pogrešan izbor obuće potpuno je pokvario ukupan dojam. Zvijezda 'Moderne obitelji' nosila je dugačku prugastu haljinu na tanke naramenice s potpisom dizajnerice Diane von Furstenberg, a stajling je upotpunila skupocjenom narančastom Hermesovom birkinicom i narančastim platformama s potpisom modne kuće Chloe.

Cipele s platformom odavno su izašle iz mode, a zamijenile su ih kitten i block pete te one neobičnih oblika i dizajna, no slavna glumica se, čini se, nikako ne može odreći vrtoglavih potpetica i platformi koje, nažalost, uprskaju svaki njezin potencijalno dobar stajling.

  • +4
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istu stvar napravila je nedavno, kada je savršen ljetni stajling uprskala bijelim gladijatoricama na punu petu, no to je samo jedan u nizu Vergarinih modnih promašaja. Iako za crvene tepihe surađuje sa stilistima koji za nju odabiru stajlinge, evidentno je da lijepa glumica pored sebe nema stručnu osobu koja bi je uputila kako kombinirati odjeću za svaki dan, koje modele cipela izbjegavati i kako generalno poboljšati stil, a kao zvijezdi 'A' liste to joj je prijeko potrebno.

  • +12
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia