KONAČNO!

Sofia Coppola udaje se za dugogodišnjeg partnera

24.05.2011 u 20:29

Bionic
Reading

Nakon dugogodišnjeg zajedništva i dvoje djece, Sofia Coppola konačno je odlučila reći 'da' pet godina mlađem glazbeniku

Američka redateljica Sofia Coppola, kći Francisa Forda Coppole, udat će se u kolovozu u Italiji za dugogodišnjeg partnera, francuskog pjevača Thomasa Marsa, piše dnevnik La Stampa.


Vjenčanje će se održati krajem kolovoza u Bernaldi, mjestašcu u talijanskoj regiji Basilicati, odakle potječe obitelj Coppola, dodaje La Stampa ne navodeći izvore. Bernalda se nalazi pokraj mora u Tarantskom zaljevu u Jonskom moru, između 'pete' i 'stopala' talijanske čizme.

Iz tog je mjestašca Agostino, djed Francisa Forda Coppole krenuo 1904. u SAD da potraži sreću i napravi prve korake u filmskom svijetu, piše dnevnik.

Sofia Coppola (40) i Thomas Mars (35), član francuskog rock banda Phoenix, žive zajedno već godinama i iz te veze imaju dvije kćeri.

Vjenčanje će se održati u staroj kući koju je kupila obitelj Coppola, a koja se upravo preuređuje u luksuzno obitavalište, ističe isti izvor.

La Stampa dodaje da će vjenčanju prisustvovati Sofijin bratić, glumac Nicolas Cage, njegovi kolege Al Pacino i Sylvester Stallone te redatelj Steven Spielberg.