NAGRADNI NATJEČAJ

Smisli slogan i osvoji trosjed - dobitnik

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 21.09.2011 14:51
  • Objavljeno 21.09.2011 u 14:51
Elegance (2)

Elegance (2)

Izvor: Promo fotografije / Autor: Kvadra Design

Tvrtka Kvadra Design je nastala 2009. godine kao spoj višegodišnjeg iskustva u proizvodnji i prodaji namještaja i želje da se proizvodi i srodni procesi stope u vrhunski brand. Tvrtka je u suradnji s tportalom odlučila nagraditi svoje čitatelje, a u nastavku saznajte kako!

Sve što morate napraviti je na mail tportal@tportal.hr poslati kratki slogan za tvrtku Kvadra Design, zajedno sa osobnim podatcima (ime, prezime, adresa, broje telefona/mobitela). Najoriginalniji i najmaštovitiji slogan nagradit ćemo trosjedom Elegance, a dobitnik sam izabere kategoriju i boju tkanine u kojoj želi trosjed.

Natječaj traje od 1. do 15. rujna, a ime dobitnika, zajedno s pobjedničkim sloganom, objavit ćemo u ponedjeljak, 19. rujna na stranicama tportala. NAPOMENA: zbog nepredviđenih okolnosti imena dobitnika objavit ćemo 21. rujna.

Pravilnik natječaja

Kvadra Design

Kvadra Design

Izvor: Promo fotografije / Autor: Kvadra Design

Model Elegance

Ulaganje od nekoliko milijuna eura, najmoderniji strojevi na tržištu, 50-ak novih radnih mjesta te prilika da najbolji hrvatski stručnjaci u sektoru dizajna namještaja pokažu što znaju. Ova lijepa priča nazvana Kvadra Design pokrenuta je ovih dana u Zagorju u Svetom Križu Začretju. Tvrtka koja od 2009. godine ima nekoliko prodajnih salona visokokvalitetnog asortimana namještaj krenula je u kreiranje vlastitog proizvodnog asortimana koji će se bazirati pretežito na izradi modernih i inovativniih sjedećih garnitura s kojima se planira osvojiti domaće i svjetsko, posebice zapadno tržište.

Kvadra Design

Kvadra Design

Izvor: Promo fotografije / Autor: Kvadra Design

Model Smart

Kako konkurirati jeftinoj robi s primjerice kineskog tržišta, ali i pronaći svoje mjesto pod suncem među kvalitetnim zapadnim proizvođačima? U Kvadri Design politika poslovanja postavljena je od samih početaka - naglasak na kvaliteti! Koža, tkanine i drugi materijali dolaze od poznatih talijanskih i njemačkih dobavljača, a strojevi za obradu prate posljednji krik tehnologije. Kada to povežemo s ljudskim kadrom, ekipom koja mahom ima dugogodišnje iskustvo u trgovini i proizvodnji dizajnerskog namještaja, rezultat bi trebali biti proizvodi koji će kupcima pružati dugogodišnje zadovoljsto, kako dizajnom, tako i trajnošću.

Nedavno je Kvadra Design organizirala natječaj s Hrvatskim dizajnerskim društvom u kojem su domaći dizajneri i drugi stručnjaci pozvani osmisliti garniture, a pobjedu i pozamašnu novčanu nagradu odnio je kreativni tim Numen feat. I. Borovnjak i R. Bratović radom pod nazivom 'Revolve', dok je drugu nagradu odnio kreativni tim Grupa radom '3angle'. Ove garniture će uskoro izaći iz proizvodnih hala Kvadre te će činiti standardni dio asortimana. Vlasnik i glavni nosioc projekta Kvadra Design, Tomislav Knezović, naglasio je da bi želio stvoriti praksu u kojoj će se domaći stručnjaci sami javljati u Kvadru s konkretnim projektima, što je nesvakidašnja praksa za Hrvatsku, no istodobno vrlo čest oblik poslovanja na zapadnom tržištu.

Kvadra Design

Kvadra Design

Izvor: Promo fotografije / Autor: Kvadra Design

Dobitnica modela Gea

Gospođa Marina Radić kupila je prvi proizvod Kvadre Design u Kvadrinom salonu u Solidumu, njen izbor je novopečena garnitura Gea. Obzirom da je prva osoba koja je izabrala jedan od Kvadrinih proizvoda, Kvadra ju je iznenadila te ju je prilikom dostave obavijestila da joj je garnitura poklonjena.

Uz garnituru Geu, Kvadra je do sada izbacila još dva modela, Smart i Elegance koje možete vidjeti u Kvadrinom salonu u Solidumu, a do kraja godina se može očekivati još desetak modela.

Vjerujemo da će ovi proizvodi biti i prava zanimljivost na nadolazećim sajmovima kako u Hrvatskoj tako i na svjetski poznatim sjamovima namještaja u Europi, vidjeti 100 % hrvatski proizvod koji dizajnom i kvalitetom nimalo ne zaostaje za poznatim svjetskim brandovima.

Pobjednik nagradnog natječaja je Nataša Brajković iz Pule, a pobjednički slogan glasi: 'Da bi filmovi bili bolji'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi