NIVEA NAGRAĐUJE

Slobodno podigni ruke čak i nakon brijanja

06.04.2010 u 12:12

Bionic
Reading

Zahvaljujući novoj generaciji dezodoransa NIVEA Calm & Care odsad možete slobodno podignuti ruke čak i nakon brijanja koje može nezgodno oštetiti kožu

Za 70% žena na svijetu brijanje pazuha dio je njihove dnevne rutine. Dok se brijete, ne samo da uklanjate dlačice nego i gornje slojeve kože, a neizbježni su i sitni mikrorezovi britvicom. Sve to slabi vašu zaštitnu barijeru kože i uzrokuje njeno isušivanje. NIVEA je prepoznala taj problem i razvila novu generaciju dezodoransa NIVEA Calm & Care koja aktivno pomaže u obnavljanju kože nakon brijanja.

NIVEA istraživački tim napravio je niz analiza kako bi razvio formulu dezodoransa koja kombinira bazu njegujućih lipida s aktivnim sastojcima provitaminom B5 i hamamelisom. Hamamelis ima protupalna svojstva i umiruje oštećenu kožu ispod ruku odmah nakon brijanja, dok provitamin B5 potiče metabolizma stanica i sudjeluje u procesu obnavljanja kože. Klinička testiranja potvrdila su kod 98% žena koje su testirale NIVEA Calm&Care dezodoranse da su neugoda i iritacija uklonjene, a koža ispod ruku je meka i glatka.

NIVEA Calm&Care
24-satna antiperspirantna zaštita u spreju, roll-onu i stiku trenutno smiruje iritiranu kožu. Pouzdano štiti od neugodnih mirisa i osvježava kožu ženstvenim mirisom grejpfruta, đurđica, ljubičica i jasmina. NIVEA Calm&Care - za pazuha kojih se nećete sramiti.

Saznajte više na www.NIVEA.hr/calmandcare.

NIVEA NAGRAĐUJE!

NIVEA Calm&Care poklon pakete osvojile su:

Martina Čelić, Pula
Renata Horak, Kutina
Ljiljana Jelušić, Baška
Maja Gregorić, Velika Gorica
Majda Butinar Božić, Kastav

Za sve dodatne informacije obratite se na: NIVEA