SEXPRESSO: BARBARA KOLAR

Slobodna sam u seksu

03.02.2009 u 11:59

Bionic
Reading

Popularna voditeljica otkriva ima li u životu išta bolje od seksa, zašto u zadnje vrijeme od donjeg rublja preferira tange, zašto se nikad nije izvukla od seksa i kakav joj je bio seks u dosadašnjim vezama

Barbara kaže da je seks uvijek super, poslije večere, prije spavanja, poslije spavanja, a priznaje da se nikad glavoboljom nije izvlačila od seksa. 'U životu nisam rekla da me boli glava. Ne razumijem žene koje uskraćuju seks muškarcima kad su ljute na njih. Ako je seks inače loš, što radiš s njim, a ako je dobar, zašto onda sebi uskraćivati to zadovoljstvo?', pita se voditeljica.

Otkriva i da joj je seks u tridesetima puno bolji nego u dvadesetima. Kaže da nije tip koji pristaje na seks za jednu noć, zbog čega će vjerojatno jednom žaliti. 'Ja sam jedna serijska monogamna kokoš', kaže Barbara i dodaje da je kad je uvezi sve dopušteno. Osim, naravno, onog što smatra ekstremnim i gadljivim.

'Slobodna sam u usporedbi s nekim ženama koje oralni seks svom muškarcu priušte samo za rođendan', kaže voditeljica.

Kakav joj je bio seks bio u dosadašnjim vezama, zašto uvijek nosi lijepo donje rublje i tangice i što kupuje u seks-šopovima, pogledajte u videoprilogu!