TOALETA OD MILIJUN KUNA

Slavnoj glumici ukrali haljinu nakon dodjele Oscara

27.02.2015 u 09:31

Bionic
Reading

Glumica Lupita Nyong'o blistala je na dodjeli Oscara u skupocjenoj dizajnerskoj haljini i našla se na listama najbolje odjevenih zvijezda, a možda je upravo to nekoga ponukalo da njezinu haljinu nezakonito prisvoji sebi

Haljina Calvina Kleina vrijedna milijun kuna nestala je iz hotelske sobe slavne glumice, a čim je shvatila što se dogodilo, pozvala je policiju. Kako piše TMZ, haljina je nestala iz hotela The London West Hollywood u kojem je Lupita odsjela.

Glasnogovornik policije u Los Angelesu medijima je rekao kako istražuju krađu te ispituju sve zaposlenike hotela. Navodno sumnjaju da se netko ušuljao u apartman za vrijeme čišćenja jer su čistačice ostavile otvorena vrata dok su radile.

Prošlogodišnja dobitnica Oscara za najbolju žensku ulogu Lupita Nyong’o na ovogodišnjoj dodjeli zlatnih kipića nosila je haljinu koju je posebno za nju dizajnirao Francisco Costa, glavni dizajner modnog brenda Calvin Klein. Lupitina bijela haljina od struka naviše bila je prekrivena s preko 6.000 ručno šivenih perlica pa je sasvim jasno zašto joj je cijena tako visoka.