'ČEŠKE' SANDALE I TIE DYE

Slavne ljepotice poklenule pred najpoželjnijim komadima sezone

16.05.2020 u 12:14

Bionic
Reading

Da se i u jeku vladajuće pandemije koronavirusa trude ići ukorak s aktualnim modnim trendovima, na ulicama Los Angelesa dokazale su poznate ljepotice - pop zvijezda Selena Gomez i britanski supermodel Rosie Huntington-Whiteley

Svakoga mjeseca popularna modna platforma Lyst analizira na stotine tisuće pretraživanja po različitim šoping stranicama donoseći vijesti o najvećim modnim trendovima diljem svijeta, a prema dosad prikupljenim podacima, modne ovisnice posljednjih tjedana ne kriju veliki interes za odjevnim komadima ukrašenim uzorkom tie-dye te udobnim i nimalo glamuroznim 'češkim' sandalama.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Prema njihovim podacima, pretraga za takozvanim tie-dye odjevnim komadima na internetu porasla je za značajnih 17 posto. Nakon što se prošlogodišnje ljetne sezone sramežljivo pojavio na modnoj sceni uzorak tie-dye, koji je veliku popularnost stekao 80-ih i 90-ih godina, po svemu sudeći nećemo zaobići ni ovoga ljeta, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govore i stajlinzi poznatih dama u kućnoj izolaciji kojim se u nošenju ovog razigranog uzorka sada odlučila pridružiti i američka pop zvijezda Selena Gomez.

Poput brojnih kolegica iz svijeta showbiznisa, 27- godišnja pjevačica u potpunosti je prigrlila casual izdanja u znaku udobnih odjevnih komada, a u rijetkom pojavljivanju ovih je dana na ulicama Los Angelesa ugledana u ležernoj kombinaciji stvorenoj od sivog sweatshirta i donjeg dijela trenirke ukrašenog popularnim uzorkom tie-dye.

  • +6
Rosie Huntington Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: JAVILES/BRUCE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

U odnosu na američku pop zvijezdu, britanski supermodel Rosie Huntington-Whiteley odlučila se za jedan drugi, no ništa manje popularni modni trend u znaku udobnih i nimalo glamuroznih 'čeških' sandala.

Njezin odabir pao je na skupocjeni crni model s potpisom francuske modne kuće Chanel, a njime je začinila kombinaciju crnog topa i jogger hlača s elastičnom pasicom.

Poput anatomskih natikača Birkenstock, sandale debljih remenčića i debelog potplata predstavljaju idealan dnevni odabir u ljetnim mjesecima te gotovo da ne postoji dizajnersko ime koje u svoju aktualnu kolekciju nije uvrstilo barem jedan model ovih praktičnih sandala sportskih karakteristika.

  • +24
Sportske sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo