USKORO NA POLICAMA

Slavne ljepotice otkrile kakvi nas 'it' komadi očekuju u novoj kolekciji H&M- a

06.04.2018 u 14:20

Bionic
Reading

H&M je proslavio svoju 2018 Conscious Exclusive kolekciju održavanjem intimne koktel zabave u Los Angelesu kojoj su, između ostalih, prisustvovale glavne zvijezde kampanje

Kolekcija nadahnuta prelijepim kreativnim domom švedskih umjetnika Karin i Carla Larssona, s kraja 19. i početka 20. stoljeća, bit će dostupna od 19. travnja ove godine u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online na hm.com.

Događanje kojem su prisustvovale mnoge zvijezde, organizirala je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u i održano je u ikonskoj vili Garcia House, koju je projektirao poznati američki arhitekt John Lautner.

  • +15
Holivudske ljepotice na predstavljanju nove kolekcije H&M-a Izvor: Promo fotografije / Autor: Stefanie Keenan

'Večeras je bilo nevjerojatno vidjeti tako puno odjevnih predmeta iz Conscious Exclusive kolekcije na tako nadahnjujućim ljudima. Jako smo ponosni što kolekcija nastavlja biti tako izrazito inovativna – tako na primjer artikli od cvjetnog žakarda i čipkaste haljine izrađene od ECONYL®-a zaista naglašavaju prekrasnu izradu i izraženu ženstvenost Conscious Exclusive kolekcije te jasno dokazuju kako održivost i moda stvarno mogu biti savršeno usklađene', ističe Ann-Sofie Johansson.

Conscious Exclusive je kolekcija koja svaki put iznova obuhvaća iznimne odjevne predmete koji predstavljaju primjer sve većih mogućnosti koje nudi održiva moda, s naglaskom na razvoju i inovacijama. Ove godine H&M predstavlja i ECONYL® – 100 % regenerirano najlonsko vlakno, dobiveno od ribarskih mreža i drugog najlonskog otpada – te po prvi put i reciklirano srebro.

'Ponosna sam što sam dio H&M Conscious Exclusive kampanje. Sviđa mi se što je stvorena tako prekrasna i održiva moda, dok se istovremeno podiže svijest o tome što svi možemo učiniti kako bismo bolje zaštitili naš planet', naglašava Christy Turlington Burns.