NI S PADOM TEMPERATURA

Slavne ljepotice ne odustaju od ovog modnog trenda koji nije za svakoga

28.10.2020 u 12:11

Bionic
Reading

Poput brojnih dama diljem svijeta 'it' djevojke današnjice i slavni modeli posljednjih mjeseci preferiaju nošenje udobnih odjevnih komada uslijed pandemije koronavirusa i većeg boravka u domu, a usprkos padu temperatura i dalje ne odustaju od visoko rezanih topića kojim ponosno ističu trbuh

Iako su ljetne komade s dolaskom hladnijih mjeseci kao i većina ljudi zamijenile toplijim odjevnim komadima, stajlinzima slavnih djevojaka i dalje uvjerljivo dominiraju visoko rezani topići kojim ponosno ističu trbuh u kombinaciji s kaputima i jaknama.

Navedeni modni trend koji je veliku popularnost doživio 90-ih i početkom 2000-tih godina dobio je i vlastiti naziv bracket, a koji se prvenstveno odnosi na kombinaciju grudnjaka i sličnih komada u paru s jaknom.

Iako je riječ o trendu koji se sve dame neće usuditi nositi, on nužno ne zahtjeva veće isticanje trbuha. Visoko rezani topić u kombinaciji s hlačama ili trapericama visokog struka pokazat će dovoljnu količinu kože, kao što je svojim primjerom potvrdila manekenka Josephine Skriver.

Navedenom trendu priklanja se i aktualan trend pletenih kompleta u znaku kardigana i topića kakve je prošle godine proslavila američka glumica Katie Holmes, a osvojili su i suprugu kanadske pop senzacije Justina Biebera koja se u svijetu slavnih pokazala najvećom ljubiteljicom isticanja trbuha kratkim odjevnim komadima.