ZA VRUĆE LJETNE DANE

Slavne Hrvatice isprobale povoljne dizajnerske krpice

03.07.2015 u 11:36

  • +18

FASHION.HR by eNVy room

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U sklopu Bipa fashion.hr Cruise Collectiona na zagrebačkom Tomislavcu ekskluzivno je predstavljena nova kolekcija modne linije fashion.hr by eNVy room. Ovo je već treća suradnja s najjačim imenima naše modne scene koju je FASHION.HR pokrenuo prije više od godinu dana kako bi tržištu ponudio dizajnerske kolekcije po pristupačnim cijenama

Nakon što je prošle godine ljetna kolekcija ostvarila ogroman uspjeh i prvi put ponudila vrhunski dizajn dostupan svima, ove sezone će prepoznatljivi dizajnerski motiv leptira biti must have. Za vruće ljetne dane i noći dizajneri eNVy rooma kreirali su suknju koja se može nositi i kao suknja ali i kao haljina, a kolekciju koja je od početka srpnja dostupna u svim BIPA trgovinama još čine majica, japanke, torbica i ručnik.

Nove ljetne dizajnerske komade prve su isprobale poznate obožavateljice mode: Tatjana Jurić, Andrea Andrassy, Sementa Rajhard, Korana Gvozdić i Bojana Gregorić

Autorski dizajn po popularnim cijenama (suknja 99,90, majica 59,90, torba 59,90, japanke 49,90 i ručnik 99,90 kn) koji je fashion.hr ponudio u suradnji s našim poznatim dizajnerima, već je stvorio veliki krug obožavateljica. Lagana, prozračna, lepršava, morska kolekcija izrađena je od kvalitetnih materijala, a prevladavaju morski motivi u plavim nijansama.

'Jako smo ponosni na ovu suradnju i za ovo ljeto smo osmislili pravu mini ljetnu kolekciju u kojoj se mogu pronaći žene svih dobnih skupina. Svi se komadi mogu jako dobro uklopiti u ljetni svakodnevni stajling i vjerujemo da će svaka žena bez problema pronaći nešto za sebe i taj komad lako uklopiti u svoj ormar', izjavili su Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, dizajneri eNVy room-a.

Ovo je njihova druga ljetna kolekcija dizajnirana za fashion.hr modnu liniju. 'Kad smo prošlog ljeta lansirali modnu liniju FASHION.HR koja se temelji na suradnji s vodećim hrvatskim dizajnerima, znali smo da postoji interes publike, a rezultati su nam to samo potvrdili. Uspjeh proteklih kolekcija nas motivira da nastavimo s ovim suradnjama', izjavio je Vinko Filipić, director fashion.hr-a.