NOSI SE BARŠUN

Slavne dame ne mogu se zasititi ove tkanine, kao stvorene za svečane prigode

30.10.2019 u 06:25

Bionic
Reading

Iako se baršun do prije nekoliko godina smatrao staromodnim, danas je itekako poželjan o čemu dovoljno govori primjer slavnih ljepotica

I dok je prošlogodišnje jesenske sezone krasio pregršt modnih komada, baršun je ovoga puta više zastupljen kroz svečaniju odjeću u znaku savršeno skrojenih odijela i haljina, a upravo njima posljednjih tjedana ne može odoljeti mnoštvo slavnih dama.

Bilo da je riječ o dnevnim ili večernjim izdanjima, materijal baršuna zbog luksuznog izgleda idealan je odabir i ove jeseni, a osim u upečatljivim i trendovskim jesenskim nijansama, poželjan je i u živopisnim bojama poput plave o čemu dovoljno govori primjer slavne američke pjevačice i glumice, Selene Gomez.

  • +4
Slavne dame u baršunu Izvor: Profimedia / Autor: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sjajni materijal baršuna slavne dame ove jeseni osim u formi odijela najčešće ističu dugim haljinama retro šarma u kakvima su se posljednjih dana mogle ugledati slavne Britanke, oskarovka Olivia Colman i ikona stila Kate Moss.

Iako je riječ o tkanini koju su mnogi do danas smatrali teškom, zastarjelom i nenosivom, brojni dizajneri uspjeli su joj udahnuti svježinu spajajući je s upečatljivim i trendovskim jesenskim nijansama, a ponekad i živopisnim printovima.