TKO BI IM ODOLIO

Slavne dame i poznate Hrvatice zavode u koži

10.04.2017 u 12:35

Ljepotice zavode u koži

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Elegantne sa stilom, a opet zavodljive modne su kombinacije s kožnim komadima. Zbog toga nikada ne izlaze iz mode što znaju i mnogobrojne ljepotice, od holivudske miljenice Jennifer Aniston pa do naših dama poput Mirele Forić Srne ili Nikoline Lacković

Jennifer Aniston mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih holivudskih glumica, a osim što je godinama vjerna istom modelu traperica, obožava klasičnu bijelu košulju i ne eksperimentira previše s trendovima, obožava se istaknuti na crvenom tepihu. Nedavno je duboko dekoltirane haljine s visokim izrezima koji otkrivaju vitke noge zamijenila možda još izazovnijim outfitom s kožnom haljinom. Aniston je u haljini njujorškog dizajnera Brandona Maxwella došla podržati supruga Justina Therouxa na premijeri treće sezone serije 'Preostali'.

A haljinu od kože također je nedavno odabrala i supruga jednog od naših najpoznatijih nogometaša Darija Srne. Ljubiteljica skupocjenih modnih komada Mirela Forić Srna zablistala je u crnoj kožnoj haljini na predstavljaju nove Aldukove kolekcije.

"Never forget those who helped you on your way" @storybookmagazine ❤ @vedranica

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Još su dvije poznate Hrvatice iskoristile moć kožnih komada za zgodne stajlinge, svidjele su im se suknje. Kristina Krepela plijenila je pažnju u crnoj kožnoj mini suknji na projekciji filma 'Koliba'. Kombinirala ju je s klasicima poput gležnjača i kožne jakne.

😜✌️️#aboutlastnight #workandpleasure #germany #hamburg#fashion#sport #sörenbauerevents

Objavu dijeli Nikolina Lackovic (@ninalackovic)

Supruga rukometaša Blaženka Lackovića na svome se profilu na Instagramu pohvalila nešto izazovnijom modnom kombinacijom. Zelenu kožnu suknju uparila je s upečatljivim leopard štiklama i svilenim topom s čipkom i tankim naramenicama te traper jaknom, sve hit komadima sezone.