BEBE REXHA

Slavna pjevačica prozvala svjetske dizajnere: 'Nitko me ne želi odjenuti'

22.01.2019 u 09:51

Bionic
Reading

Američka zvijezda albanskog podrijetla Bebe Rexha na Instagramu se odlučila javno obračunati s brojnim slavnim dizajnerima koji su ju odbili odjenuti za ovogodišnje izdanje dodjele nagrada Grammy

Pjevačica Bebe Rexha, koja je ove godine prvi put nominirana za Grammyje i to čak u dvije kategorije, iskoristila je moć Instagrama kako bi s fanovima podijelila neugodno iskustvo koje je doživjela s renomiranim dizajnerskim imenima.

  • +6
Bebe Rexha u kreaciji Juraja Zigmana na reviji Victoria's Secreta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mnogo puta slavne osobe će se osobno obratiti dizajnerima sa željom da kreiraju unikatne haljine u kojima bi se prošetale crvenim tepihom', započela je Rexha svoje obraćanje javnosti putem videa.

Bez isticanja imena, pop zvijezda zatim je rekla kako je njezin tim osobno kontaktirao s nekoliko dizajnera kako bi ju odjenuli za njezin veliki dan, a odgovor koji je dobila nije joj se nikako svidio.

'Mnogi od njih ne žele me odjenuti zato što sam prevelika. Ako je za vas konfekcijski broj 38 ili 40 prevelik, onda ni ne želim nositi vaše haljine. Ovim postupkom ste rekli da žene koje nose navedene konfekcijske brojeve nisu lijepe i da ne mogu nositi vaše kreacije. Za sve osobe koje su rekle da sam bujna i ne mogu nositi njihove haljine mogu samo reći - j****e se', zaključila je svoje obraćanje.

'Ovo sam morala izbaciti iz sebe. Razumijem ako ne voliš moj smisao za modu ili glazbu, no nemoj mi reći da me ne želiš odjenuti ako ne nosim konfekcijski broj poput manekenki. Osnažite žene da vole svoje tijelo, umjesto da se djevojke i žene osjećaju lošije zbog svog konfekcijskog broja. Lijepe smo u svim veličinama, male ili velike, a moje dupe broja 40 će i dalje ići na Grammyje', napisala je pjevačica u opisu videa.

  • +11
Bebe Rexha Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia