HUMANITARNA GALA VEČER

Slavna Njemica zabljesnula dubokim dekolteom

14.10.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Na humanitarnoj gala večeri koju je u petak navečer u Los Angelesu pripremila zaklada za istraživanje AIDS-a poglede okupljenih mamila Heidi Klum

Najpoznatiji njemački model i voditeljica odjenula je crnu večernju haljinu ukrašenu srebrnim svjetlucavim nitima, no posjetitelje gala večeri zabljesnula je svojim dubokim dekolteom.

Svoj je outfit upotpunila s nekoliko crnih ruža ušivenih na naramenice haljine i vrpcu oko vrata i crnim prstenjem.

S frizurom se nije previše zamarala. Svoju dugu plavu kosu svezala je u rep i naglasila svoje lijepo lice kojem nije trebalo ni previše šminke.

  • +8
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Njemica nedavno je prekinula s 13 godina mlađim trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom, s kojim je u vezi bila protekle tri godine.

Na gala večeri prikupljala su se sredstva za neprofitnu organizaciju amfAR koja je posvećena potpori istraživanja AIDS-a, prevenciji HIV-a, edukacijski i zagovaranju javne politike povezane s AIDS-om.

Od poznatijih zvijezda humanitarnom događaju prisustvovali su Tom Hanks i Julia Roberts, kojoj je dodijeljena nagradom za hrabrost. Domaćin večeri bio je britanski komičar James Corden, a u glazbenom dijelu večeri nastupila je pjevačica Fergie.