modna kameleonka

Slavna ljepotica u jednom danu zablistala u pet senzacionalnih stajlinga

06.06.2017 u 12:34

Bionic
Reading

Selena Gomez pokazala je da je prava modna kameleonka, pojavivši se u New Yorku u čak pet posve drugačijih stajlinga. Iako je pjevačici cilj bio promocija novog filma, svi su govorili samo o tome koliko dobro izgleda

Selenu Gomez nitko ne može optužiti da zabušava, pogotovo ne nakon jučerašnje modne senzacije koju je izazvala u New Yorku, u kojem promovira novi film '13 Reasons Why', tinejdžersku dramu u kojoj se 24-godišnja pop pjevačica okušala i u ulozi redateljice.

Pop zvijezda se u samo jednom danu pojavila u čak pet različitih outfita i dokazala da je prava modna kameleonka. Pjevačica je započela dan casual stajlingom, odjenuvši haljinu s potpisom Victora Glemauda.

Iako na prvi pogled izgleda kao da je Selena odjenula malu crnu slip haljinu preko bijele majice, zapravo se radi o jednom odjevnom komadu. Tamnoputa ljepotica vrlo dobro zna da su mala crna haljina i crveni ruž idealan spoj za pokoravanje svijeta.

Za gostovanje u radijskoj emisiji 'Z100 Morning Show' latino zavodnica meksičkih korijena odjenula je elegantnu haljinu jarke narančaste boje Christophera Kanea. Selena je podigla prašinu, ali ne zbog pripijene haljine, kojom je istaknula guzu, već zbog dekoltea, koji je otkrio da pjevačica ne nosi grudnjak.

  • +20
Selena Gomez prava je modna kameleonka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stajling kojim je posebno oduševila jednostavna je plava Jacquemusova haljina na preklop s velikim bijelim dugmetom, u kojoj je izgledala kao milijun dolara.

Kontrastna crno-bijela haljina s tri različita uzorka također je izazvala pravi hit na društvenim mrežama. Zanimljivo je da je slavna ljepotica uz sve četiri haljine kombinirala crne sandale Louisa Vuittona s prozirnom petom.

Damn shes so fucking BEAUTİFUL #selenagomez @selenagomez

Objavu dijeli — selena;♡🐨 (@seletnaor)

Naporan raspored koji si je zadala valjalo je do kraja poštovati, pa je tako lijepa pjevačica nastavila u radnom tonu u posve drugačijem stajlingu od onih prijašnjih.

Ružičasti kombinezon s polo kragnom i uzorkom papiga te šljokičastim detaljem mačaka bio je potpuno neočekivano osvježenje. S obzirom na to da je američka slatkica još uvijek u ranim dvadesetima, ponekad prija vidjeti ju i u mladenačkim kombinacijama poput ove.