haljine kakve svi žele

Upoznajte brend za kojim su poludjele slavne trendseterice

29.04.2017 u 15:28

Bionic
Reading

Selena Gomez na Coachelli se pojavila u retro haljini cvjetnog uzorka koja je privukla poglede pa nismo mogli ne zapitati se otkud nam je poznata. Riječ je haljini novopečenog brenda HVN koji je u manje od godinu dana zaludio poznate trendseterice. Alexa Chung, Jennifer Garner, Emily Ratajkowski i Margot Robbie samo su neke od poznatih koje obožavaju ove haljine

Od trenutka kad je Selena Gomez objavila na svom profilu na Instagramu selfie s dečkom, reperom The Weekndom, internet su preplavile fotografije zaljubljenog para kako razmjenjuje nježnosti na festivalu Coachella.

No ono što je nama zapalo za oko je haljina koju je Selena nosila. Zapitali smo se gdje smo već vidjeli ovakvu nebeskoplavu haljinu na cvjetove, a odgovor je -  na gotovo svakoj zvijezdi Instagrama koja prati i promiče trendove.

Riječ je o haljini Nora dizajnerice Harley Viere Newton koja postoji u osam različitih uzoraka, a brend je svoju planetarnu popularnost stekao u rekordnom roku. Otkako je prije ni godinu dana poznata manekenka i DJ lansirala svoju modnu marku HVN, ekskluzivno predstavljenu na stranici za online-shopping Matches Fashion, popularnost brenda rasla je brzinom svjetlosti, a danas se njezini dizajnerski komadi mogu kupiti na omiljenim web-destinacijama za šopingholičarke kao što su Opening Ceremony, Net-a-Porter i Kirna Zabete.

Nora se na Net-a-Porteru prodaje po cijeni od 3.885 kuna, što običnim smrtnicima predstavlja itekakav financijski izdatak, no ne i poznatim trendsetericama poput Alexe Chung, Caroline Isse i Natalie Joos koje su jedne od prvih ambasadorica brenda.

Osim Selene Gomez, haljinu su nedavno nosile i glumice Jennifer Garner i Kelly Ripa te model Emily Ratajkowski.

Ovaj brend haljina inspiriranih vintage stilom predstavlja eklektičnu modu koja suvremene žene vraća u vrijeme ženstvenih, konzervativnih haljina koje pomalo podsjećaju na uniforme kakve su nekad nosile radnice u tvornicama 30-ih godina.

'Uistinu sam sretna što moje haljine nose nevjerojatne žene', izjavila je za Refinery29 Harley Viera Newton.

Architectural Digest hung out at home with @harleyvnewton and her #hvnlabel dresses 👗🍒 regram @archdigest

Objavu dijeli HVN by Harley Viera-Newton (@hvn)

Prelijepa glumica Margot Robbie jedna je od prvih slavnih zvijezda koja je nosila haljine HVN, točnije model Morgan s uzorkom trešanja, a dizajnerica priznaje kako joj je san vidjeti Rihannu u nekoj od svojih kreacija – 'Voljela bih vidjeti kako bi ih ona iznijela na svoj način.'

@SelenaGomez in the cherry print Morgan dress for the @nytimes 🍒🍒🍒 @chrisclassen

Objavu dijeli HVN by Harley Viera-Newton (@hvn)

Iako se cijena ovih haljina penje i do 5.000 kuna, ako je suditi po zvjezdanim imenima koja su postala redovite mušterije u trgovinama koje prodaju HVN, ove su cvjetne haljine nove must have krpice koje morate imate u ormaru. Želite li i vi jednu ovakvu ljepoticu, bolje vam je da obrišete prašinu s kasice prasice i počnete marljivo štedjeti. Ili kupite materijal pa sašijete kod lokalne krojačice.