NIZ SE NASTAVLJA

Slavna ljepotica prihvatila izazov i odbacila krpice

29.11.2016 u 16:48

Bionic
Reading

Nakon niza televizijskih kuća i celebrityja još je jedna poznata dama prihvatila Mannequin Challenge. Riječ je o videu u kojem tijekom snimanja osobe stoje 'zamrznute' u vremenu. Kako se u tome snašla plus size manekenka, lijepa Ashley Graham, odjevena samo u donje rublje, pogledajte u priloženom videu

Najnoviji trend Mannequin Challenge zaludio je svijet, pa mu tako nije mogla odoljeti ni plus size manekenka Ashley Graham. Ona se s ekipom na snimanju za Addition Elle 'zamrznula' u trenutku i tako stajala sve dok video nije snimljen. No ne priča se po medijima o tome, već o njoj odjevenoj samo u gaćice i grudnjak u magenta boji, u kojima su njezine obline, po kojima je poznata, dodatno došle do izražaja.

Video je snimljen tijekom fotografiranja za Addition Elle, modnu kuću koja je specijalizirana upravo za plus size odjeću. Sama Ashley Graham u donjem je rublju ležala u centru zbivanja, dok su oko nje u prostoru zastali frizeri, vizažisti, stilisti i ostali potrebni na snimanju. 28-godišnja ljepotica ove godine postala je prvi plus size model koji se našao na naslovnici SportsIllustrateda. Uspjeh je time veći jer je dobro poznato to da na toj naslovnici inače prolaze samo modeli Victoria's Secreta i slične manekenke bez oblina.

Slaying in custom @NorisolFerrari ????????

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on