BISTE LI IH NOSILI?

Slavna ljepotica isfurala omražene tenisice koje slove za vodeći trend u 2019.

21.03.2019 u 12:09

Bionic
Reading

Model i manekenka Gigi Hadid potpisala je suradnju s Reebokom i za poznati sportski brend dizajnirala vlastitu kolekciju tenisica koje su mnogima stvorile nedoumicu - trebamo li ih voljeti ili mrziti? Cool tenisice s visokim potplatom slavna ljepotica je nedavno među prvima prošetala u New Yorku

Jedna od najplaćenijih modela današnjice Gigi Hadid viđena je u New Yorku kako izlazi iz jednog studija odjevena u vintage traperice ravnog kroja, bijelu majicu Save the World s potpisom brenda Sol Angeles, puffer jaknu s potpisom brenda Wardrobe.NYC i neizostavne crvene tensice s platformom koje je dizajnirala u suradnji s Reebokom.

Upravo se za ovaj model tenisica šuška kako će biti jedan od najpoželjnijih komada u 2019. godini. Obzirom da je slavna manekenka pola svog života u modnoj industriji, okružena dizajnerima, nimalo nas ne čudi to što je nanjušila potencijalni trend sezone te je za Reebok željela dizajnirati cool tenisice stvorene za djevojke koje se modom nastoje isticati i biti drugačije.

  • +7
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ove 'ružne' tenisice polako, ali sigurno osvajaju srca trendseterica diljem svijeta, no Reebok nije jedini koji razmišlja u ovom smjeru. Prije Reeboka, tenisice s povišenim potplatom lansirale su i modne kuće Versace, Stella McCartney, Gucci, Balenciaga, Fendi i brojni drugi brendovi.

Ukoliko su Gigi Hadid x Reebok tenisice s trostrukim đonom preekstravagante za vaš ukus, bez brige, postoji pregršt modela s decentnijim potplatom. Zavirite u galeriju i pronađite svog favorita.

  • +11
Tenisice s potplatom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije