STVARNA ŽENA

Slavna ljepotica bez srama pokazala strije

14.12.2016 u 16:59

Bionic
Reading

Mlada plus size ljepotica Barbie Ferreira spada među modele koji svojim samopouzdanjem i ljepotom mijenjaju modnu industriju, a ovog puta mnoge je oduševila fotografijom na kojoj se vidi da ima strije

Ženske nesavršenosti poput celulita ili strija dug niz godina u javnosti su bile poput kakve tajne, a naslovnice magazina krasile su mršave djevojke sa savršeno retuširanim tijelima.

Ove godine u modnoj industriji dogodila se prava mala revolucija i plus size modeli poput Ashley Graham ili Iskre Lawrence dobile su podršku žena iz cijelog svijeta jer odbijaju udovoljiti strogim kriterijima ženske ljepote. Među ljepoticama koje su uspješno podigle glas protiv ženske ljepote u jednoj, onoj najmanjoj veličini, nalazi se 19-godišnja Barbie Ferreira.

Na svome profilu na Instagramu još jednom pokazala je da voli svoje tijelo i prepuna samopouzdanja pokazala strije na trbuhu.

mi lil stripes are out here . soothing them with vitamin e oil n noticing how cute my body can be despite lil changes !!!

Fotografiju objavljuje barbie ferreira not nox (@barbienox)


Fotografija uz koju je napisala da voli sve promjene na svom tijelu, a strije njeguje uljem koje sadrži vitamin E, naišla je na puno pohvala i odobravanja jer s takvim malim nesvršenostima bori se jako puno žena. No jednako je tako doživjela negativne reakcije. Za US magazin otkrila je da joj je dan nakon objavljene fotografije tijekom snimanja u donjem rublju prišla žena i upitala što joj je to na trbuhu. Barbie je, kaže, samo stisnula zube, progutala suze i nastavila pozirati kao da se ništa nije dogodilo.

HOME ALONE: BERLIN EDITION

Fotografiju objavljuje barbie ferreira not nox (@barbienox)


I baš zbog toga što malo koja žena u kupaćem kostimu ili donjem rublju izgleda kao Victorijina anđelica s naslovnice mlada plus size ljepotica dobila je lajkove za hrabrost.

Today w @highsnobiety ????

Fotografiju objavljuje barbie ferreira not nox (@barbienox)

Zgodna Amerikanka u intervjuima često govori da će se uvijek boriti za žensku ljepotu u svim veličinama i oblicima jer zna da čak i djevojke koje se uspješno bave manekenstvom od agencija dobivaju oštre kritike da nisu dovoljno lijepe ili mršave, a tome konačno treba stati na kraj.

She recycles !

Fotografiju objavljuje barbie ferreira not nox (@barbienox)