EFEKTNA HALJINA

Slavna Hrvatica u vlastitoj kreaciji među svjetskim zvijezdama

16.09.2016 u 11:00

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih hrvatskih modela, Helena Šopar, pokrenula je u suradnji sa sestrom Tamarom Rebić modni brend Sopar, čije kreacije u zadnje vrijeme nose brojne poznate dame s domaće, ali i svjetske showbiz scene. Atraktivna brineta u haljini koju je sama dizajnirala zablistala je u New Yorku na humanitarnoj gala večeri koja je okupila brojna svjetska imena

U jednom od najprestižnijih prostora u New Yorku, dvorani Capitale naManhattanu, održana je druga po redu, sada već tradicionalna gala večer uorganizaciji humanitarne organizacije Unitas. Velik broj poznatih osoba dao je svoj doprinos kupovinom ulaznice i aukcijom nagrada, čiji će prihodi biti usmjereni na projekte borbe protiv trgovine ljudima širom svijeta.

Čast da prisustvuje ovoj prestižnoj i svečanoj večeri imala je i jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Helena Šopar te je zablistala u haljini Sol vlastitog modnog brenda Sopar.

Haljina kojom je Helena osvojile sve prisutne sastoji se od 900 ručno izrađenih krugova, a kolekcija je inspirirana otokom Pagom, na kojem je odrasla naša uspješna manekenka i dizajnerica.