NE SJEĆA SE PROSLAVE

Slavna glumica šokirala svojim priznanjem

23.01.2014 u 10:18

Bionic
Reading

Slavna glumica Cate Blanchett bila je prilično pijana kad je primila nagradu Zlatni globus pa se uopće ne sjeća tog trenutka

Četrdesetčetverogodišnja glumica je nedavno osvojila nagradu Zlatni globus za najbolju glumicu u novom filmu Woodyja Allena, ‘Jasmine French’. No priznaje da se baš i ne sjeća ceremonije dodjele jer je bila ‘pod gasom’.

‘Nažalost, moja kategorija je došla na red vrlo kasno pa sam već bila prilično pod gasom. Kad vam pročitaju ime, skoči vam adrenalin, tako da se gotovo uopće ne sjećam tog trenutka. Nadam se da nisam učinila nešto zbog čega bih trebala žaliti’, rekla je Cate za Daily Telegraph.


Glumica je oduševljena nagradom i navodno je posvuda nosi sa sobom. ‘Globus mi je u hotelskoj sobi i moji sinovi su oko njega napravili mali oltar s cvijećem.’

Osim toga, jako je ponosna na svoju ulogu. ‘Kad ste ponosni na nešto što ste napravili i kad ste glumili u filmu za koji smatrate da ima neku težinu, a još vas pritom publika voli i kritike su dobre, onda je to jako dobar osjećaj. Ne želite da nagrada skuplja prašinu na dnu neke ladice’, rekla je.